Gjetter du hva jeg skal i morgen?

Jeg har hatt en hemmelighet en stund. Skulle gjerne delt noen bilder med dere for noen uker siden, men det har vært litt godt å kose seg med dette en stund alene først. De av dere som har fulgt meg en stund vet at vi har hatt en skjønn hund som het Casper. Vår kjæreste Casper gikk bort fra oss 18.mai, 9 år gammel. Savnet etter Casper har vært stort og han kan aldri erstattes, men i morgen får vi en skjønn liten VALP! Vårt nye familiemedlem heter Theodor! Jeg skal hente han i Steinkjer og familien skal møte meg på Gardermoen i morgen kveld.

DSC_9346 fmj_marianne_11 kopi

Her er vår skjønne Casper. Han var vant til å bli tatt bilde av og var med i mange Interiørblader. Dette vakre bildet er tatt av Franciskas Vakre Verden. Franciska er utrolig glad i dyr og de to fikk en helt spesiell kontakt.

❤︎

Skjermbilde 2015-12-04 kl. 09.38.53.png

Foto: Stina Nilssen, Ganzie.net

Her er vår nye sjarmør! Er det rart vi er helt tussete etter å møte han? Vi har valgt samme rase som Casper, nemlig Norfolk Terrier. Når jeg henter han i morgen er han 11 uker gammel. Det blir så utrolig koselig og den aller aller beste julegaven.

❤︎

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *