Sniktitt på nordens største spa- og badehus på Kolbotn

På Kolbotn rett utenfor Oslo åpner Nordens største spa- og badehus fredag 4. desember. The Well vil med sine 10.500 kvm være et fantastisk opplevelsesparadis for voksne, med unike spa- og badeopplevelser. På The Well får vi i Norge endelig anledning til å oppleve det samme velværekonseptet som har eksistert på kontinentet i mange hundre år. Med 11 ulike bassenger, 15 forskjellige saunaer og dampbad, mer enn 100 dusjer, fossefall, japansk badehus, tyrkisk hamam, marokkansk rhassoul, hvilerom, restauranter med mer kan The Well tilby et sett av opplevelser du knapt kan drømme om. Jeg fikk lov til å ta en titt på anlegget et par uker før åpning. En stor del var fortsatt ganske uferdig men mye skjer på 2 uker. Nå åpner de til fredag og anlegget bare MÅ oppleves!

DSC_9248DSC_9315DSC_9332

Et nydelig mønster som skal brukes som skjermbrett i restauranten

DSC_9325

Restauranten får egne avlukker i lekker design

DSC_9304

En av de mange badstuene. Denne ligger ved utendørsbassenget

DSC_9299

Bygget er minimalistisk og tøft

DSC_9266

Lekkert mønster på en av glassdørene inn til hammam. Legg merke til gullflisene i bakgrunnen

DSC_9252

Her monteres lys i det store fellesområdet

DSC_9223

DSC_9217

Her sitter jeg i det som skal bli SPA butikken. Veldig kledelig outfit. Godt jeg ikke er fashion blogger 😉

DSC_9211

Skjermbilde 2015-11-11 kl. 16.55.51

Ilustrasjonsbilde

Hamam_07_Final_web1-1220x1000

Ilustrasjonsbilde

Jeg har vært så heldig å få gi bort et gavekort på The Well.

GAVEKORT TIL DEG OG EN VENN PÅ SPA, VERDI KR.2600,- Følg @thewellspa på Istagram og legg igjen en kommentar på @inspirasjonsguidennorge eller her. Gavekortet inkluderer inngang for 2 personer inkl badetøy og valgfri behandling. Trekning 4.12 ✨

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *