Let`s party!

Julen er definitivt en måned hvor det er hyggelig å komme sammen. Den markerer slutten på året som har vært og er samtidig et fint tidpunkt til å bygge videre på samhold i året som kommer. Det som er litt trist er at ALT skjer på en gang og man får definitivit ikke vært med på alt. Det er fristende å bruke nettet når man skal planlegge et juleselskap og Ellos er alltid et sted jeg finner inspirasjon. Jeg liker at de har samlet klær, interiør, skjønnet osv på ett sted og så har de mange fine merker.

Skjermbilde 2015-11-26 kl. 17.45.59

Det første som må planlegges er hvordan jeg vil pynte. I år er julepynten hos meg holdt i gull, sort og kobber blandet med natur. Jeg likte veldig godt den blågrønne fargen som er brukt på putene og vasen.

Du kan titte nærmere på produktene her: krakk, bord, klokke, krukke, puter

Skjermbilde 2015-11-26 kl. 17.12.15

Se så lekkert det er å blande grått, brunt, kobber og lin. Fint å trekke naturelementer inn i den litt mer sofistikerte stilen. Du kan titte nærmere på produktene her: Stol, pute med hjort, vase, pute Odd Molly

Skjermbilde 2015-11-26 kl. 17.12.37

I tilegg til hus og hjem må antrekket planlegges. Jeg er svak for bohemstilen og da jeg så denne kjolen falt jeg for den. Du kan titte nærmere på produktene her: kjole, hatt, pumps, parfyme, neglelakk, ring, armbånd

Skjermbilde 2015-11-26 kl. 17.13.04

Når festen er vel gjennomført hadde det ikke vært dumt å tilbringe «dagen derpå» i denne putehaugen fra Odd Molly.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *