Må innrømme at det er litt stas!

Jeg har vært trofast leser av Vakre Hjem og Interiør i mange år. Det er alltid like hyggelig når et nytt magsin ligger i postkassen. For et par uker siden lå det ikke bare ett magasin der men 10! Stakkars postmann 😉

Skjermbilde 2015-11-23 kl. 22.18.38

Det hele begynte i september. Jeg skulle style til jul mens sommeren knapt var over. Det var en merkelig følelse å skulle hente ned eskene med julepynt fra loftet og det var enda merkeligere å pynte juletreet. Det aller rareste var å bake julekaker! Greit å være tidlig ute med julegavene men julebakst i september…nei, et sted går grensen 😉

y4Rkec6oQ8od9TQyHuw9uV4twVUsk4T5maO4tPqc3us,6JhAc1MQVFMH5McXv8CSqb2I7i3a0yE6TDFmWsZqsR4 3imMSzVAKufreYd4raAUXfACfenVVp0L0mT9738pMQUCbHrdtSUa0g0uxt5b2_ZB7Q778tXaVaTvp0ZGXgH_hk,Nm-UNX2MDV8-DKHLSSxK9hZlxMiNCpWuACUO4z8vjUIfzNwtAMvv7z-KgTrsCQy8v9pIsqKl7EyKZthXV2Ao0E,8WiRhNUNW1o4Xtwh2b644CBCMRPJBHBfSbT_g9ebn7Eunnamed

Resultatet ser du i magasinet som er ute i butikkene nå. Det ligger mye jobb bak en slik reportasje og derfor synes jeg det er hyggelig å takke de som gjorde denne artikkelen mulig. Først og fremst en stor takk til Franciskas Vakre Verden som tok de vakre bildene og skrev så fin tekst. Takk til Marianne i Vakre Hjem og Interiør  som ville ha mitt hjem på trykk. Tusen takk til Annette og Christian som oppfordret meg til å vise hjemmet mitt. Vil også takke så mye til Lama Interiør som alltid stiller opp når jeg trenger noen fine puter, lykter, tepper eller andre vakre ting. Takk til Pia, eieren av Cozyroom.dk for alle de fine stjernelysestakene og den fantastiske julepynten. Takk til Kolsås Hagesenter for at jeg fikk låne det flotte kunstige juletreet. Sist men ikke minst takk til Lystig på Røa for den fine kjolen jeg hadde på meg. 💕

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *