Inspirasjons boost

På lørdag hadde jeg gleden av en skikkelig inspirasjons boost. Sammen med alle mine flotte kollegaer her i Interiørkatagorien på UI skulle vi besøke Son Spa. Annette og Christian hadde stått for innholdet denne helgen og de fine opplevelsene sto i kø.

Første stoppested var hos Franciskas Vakre Verden i Drøbak. Franciska hadde dekket et bord som jeg sent vil glemme. Ikke bare hadde hun dekket bordet med MOSE, det var også trolsk stemning med røyk og vanndamp. De søte smårettene lå på skiferfjøler. Menyene hadde hun hengt over bordet.

DSC_9152DSC_9162DSC_9165DSC_9168DSC_9167

Mange av dere kjenner Franciska som interiørfotograf, skibent og innehaver av en av norges største interiørblogger. I tillegg er hun kjempeflink til å lage mat og vant årets kakekrig på FEM. Er det rart det var stas å besøke denne dyktige jenta.

DSC_9181

DSC_9137

Jeg fikk lov til å ta bilder av det flotte hjemmet til Franciska. Her ser dere hjemmekontoret. Er det ikke fint?

DSC_9144

Franciska har alltid mange prosjekter på gang, så det spørs hvor mye tid hun får til å kose seg her. Dette er ihvertall kosekroken en hver kan drømme om…Utsikten er også rett ut mot sjøen…Kan det bli bedre?

DSC_9190

Neste stoppested var den skjønne butikken Lykkelig på Haver. Her møtte vi de herlige jentene fra Woods Agentur og selveste Frederik Bagger. Jeg digger hans flotte krystallglass. Følg med i neste blogginnlegg for flere bilder.

DSC_9202

Siste stoppestad var vakre Son Spa. Her startet vi kvelden med 2 timers vinkurs med selveste Christer Berens. Selvsagt på den utrolig flotte Christer Berens suiten. Nysgjerrig? Lover deg flere bilder både herfra og festen etterpå. 

Her er mine fine kollegaer i UI:

UI-interiør

Klisjehjemmet

Moseplassen

Annette og Christian

Thereseknutsen

hviitblogg

bymadsmagazine

kreativ-i-tetblogg

villavonkrogh

livingdelux

franciskasvakreverden

1 kommentar

  1. Clay Reymond

    Are you trying to find effective advertising that delivers real results? I apologize for sending you this message on your contact form but actually that was the whole point. We can send your promotional copy to websites via their contact forms just like you’re receiving this note right now. You can target by keyword or just fire off mass blasts to sites in the country of your choice. So let’s say you’re looking to push through a message to all the web developers in the United States, we’ll scrape websites for only those and post your ad message to them. Providing you’re promoting something that’s relevant to that business category then your business will get an awesome result!

    Write a quickie email to poppy8542bro@gmail.com for the details

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *