Noen skatter fra MEG til DEG

Alle interiørtrender peker mot en individuell stil. Det handler om det lille ekstra som gjør at hjemmet eller hytta får et personlig preg. Noe unikt som ingen andre har. På min reise til Marrakech fikk jeg med meg noen helt spesielle skatter. Hver ting er håndplukket etter timesvis med leting. Derfor er det ikke så enkelt å selge disse tingene. Men sunn fornuft sier at det dessverre ikke er plass til alt sammen. Derfor viser jeg deg noen av skattene mine her og kanskje havner de hjemme hos deg eller på din hytte?

IMG_3577

De vakre gulvputene er hver håndlaget fra vintage kelim ulltepper. Nyanser av ørkenrødt med tradisjonelle stramme mønstre. De er bare så vakre! Størrelse 65x70x25 kr.2500,- Jeg har 3 stykker. (Kommer uten fyll.) Vintage kelim puter 50x60cm kr.1200,- (uten fyll.)

IMG_3572IMG_3571IMG_3569

Jeg har 2 slike unike vintage kelim puter. 50x60cm kr.1200,- (uten fyll.)

IMG_3566

Se på dette unike, vakre håndarbeidet.

DSC_9119nr2

Skinnpuff uten inmat, naturfarget 55cm kr.1200,- Perfekt å fylle med gamle klær.

IMG_3581

Skinnpuff uten inmat, Cognacfarget 55cm kr.1200,- Perfekt å fylle med gamle klær.

Flere skatter kommer! Er dette av interesse for deg? Send meg en mail på mariannehagakinder@gmail.com Her er det førstemann til mølla!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *