Vinn valgfrie postere til en verdi av kr.2600,-

Annonse

Fotograf Vibeke S.Myren har gjennom mange år hatt en stor lidenskap for fotografering og det å formidle via bilder. Etter mange år i en annen bransje følgte hun sin drøm. Nå jobber hun freelance med fotografering og grafisk design. Høsten 2016 startet hun opp nettbutikken Posterhouse.no.

Posterhouse.no lager postere som er unike, og som trykkes i små opplag, nettopp for å bevare det eksklusive i det å eie noe ikke alle andre har. Hver poster trykkes og kuttes for hånd, så her er det ingen masseproduksjon.

Vibeke er en herlig jente og en utrolig dyktig fotograf. Mange møtte henne under Gullfjæren Interiør Awards i fjor og vi er veldig glade for at hun skal ta bilder også i år.

Jeg har fått lov til å gi deg en rabattkode som gir 25% rabatt på postere. Gjelder fra 11. til 25.februar. Bruk kode «gullfjæren2019» Gjelder ikke på rammer. 

KONKURRANSE

Vinn VALGFRIE postere fra @posterhouse.no til deg og en venn! Total verdi kr.2600,-

Alt du trenger å gjøre er å skrive JA her på bloggen. Skriv også gjerne navnet på en venn du har lyst til å vinne sammen med. Hvis du vinner – vinner dere begge to.

Plakatene er designet av fotograf Vibeke S.Myren. De er unike og trykkes i små opplag. Nettopp for å bevare det eksklusive.

Konkurransen arrangeres i samarbeid med Franciskas Vakre Verden  og Gullfjæren. Du kan også delta på Instagram eller Facebook.

Instagram: @inspirasjonsguidennorge @franciskasvakreverden @gullfjaeren

Trekning 25.2 Lykke til ⭐️

Ta en titt inn på alle de flotte bildene til Vibeke her. 

1 kommentar

  1. Therese

    JA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *