Sommerens «must have» anbefaling

Reklame

Hårbøyler og hårbånd er sommerens store ”must have.” De utgjør ”prikken over i`en til ethvert antrekk og er supre å ha om du har en ”bad hairday.”Jeg har snakket nærmere med Trine Nilsen som som står bak de populære hårbøylene.

Trine har nylig totalrenovert sitt flotte hus i Drammen. Legg merke til den flotte utsikten! 

Mange kjenner til Trines populære bunadshårklyper. Ideen til disse dukket opp på 17.mai. Voksne og barn var kledde i flotte bunader med vakre søljer, men uten hårpynt som matchet disse. Ettersom Trine hadde vært frisør i 30 år tenkte hun at dette kan jeg gjøre noe med. Klypen er tilpasset slik at den sitter like godt i tynt som i tykt hår. I tillegg til klyper og hårbøyler produserer Trine skjerf. Men hennes siste idè om å designe hårbånd har virkelig «tatt helt av» på kort tid.

Hårbåndene kommer i en rekke farger og med litt forskjellige knuter, sløyfer og fletter. 

Trines bunadsklyper blir solgt hos Gullsmeder ikke bare i Norge men også i Sverige, Spania og USA.

Trine kan fortelle at NOMA så dagens lys etter at hun ble mamma til tvillingnene NOra og MArkus. Det er lenge siden hun sluttet som frisør og NOMA er blitt et godt etablert navn. Trine har utviklet et nært samarbeid med sine mangeårige agenter og produsenter i Kina og Korea. Det gjør at NOMA kan levere kvalitetsprodukter noe Trine har all grunn til å være stolt av.

Trine bor i et nydelig hus med utsikt over hele  Drammen. Jeg fikk lov til å vise dere noen av bildene fra hennes vakre hjem. Legg merke til den flotte peisen og de flotte bildene på veggen!

Det har blitt noen timer med jobbing ved dette skrivebordet. 

Jeg spurte Trine hva som inspirerer henne og hun kan fortelle at hun elsker å reise til Østen. Ellers var hun nylig i India og Italia og til høsten blir det Korea og Marrakesh. «Jeg behøver ikke reise så langt for å bli inspirert. Ystad Saltsjøbad er utrolig vakkert og jeg har besøkt de mange ganger» forteller hun. Ellers fnner hun ideer til sine design i filmer,blader og i magasiner. «Etter at jeg sluttet som frisør så bare bobler jeg over av ideer» forteller hun ivrig.

Her tester jeg hårbøylen sammen med @stylist_nina

Hårbøylene er populære både blant store og små! 

Hårbøylene kommer flettet, med knute eller sløyde. De finnes i et stort utvalg av farger og stoffer. Blant annet velur som er veldig populært. Du kan ta en nærmere titt på de flotte hårbøylene her. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *