Design drømmen som ble til virkelighet

Reklame.

Jeg har hatt gleden av å kjenne de to kreative og herlige jentene Lene og Une fra Mille Moi i mange år.

Mille Moi er et norsk interiørmerke. Det hele startet i 2006 da Une dro til Kina for å produsere sin første smykkekolleksjon.

Mye er endret i de 12 årene jentene har holdt på og det er liten tvil om at Mille Moi har vært med på å prege Norge når det gjelder utvalg av flotte puter, servise og møbler. De senere årene har Une også designet en liten kolleksjon med klær.

Hvorfor ikke dekke til pick nic på bryggekanten? Serviset kan du se her. 

En stor suksess er de lekre boblevasene til Mille Moi som kommer i flere størrelser og farger. 

Jeg er veldig glad i klærne som Une har designet. Dette er Kimono Savannah Mustard Lang. Hårbøylen er fra Noma. Se alle de fine fargene den kommer i her. 

Foto: @monicashusoghage

Jeg blir alltid like glad av å møte Lene og Une. Enten om det er på deres flotte stand på Oslo Design Fair eller i deres butikk og lager i Fredrikstad. Dette er skikkelig glad`jenter som har jobbet jevnt og trutt med sitt brand gjennom mange år. Lene er ansvarlig for alt av salg og fakturering mens Une utvikler nye kolleksjoner og har all markedsføring.

Une skaper nye kolleksjoner to ganger i året som både er nyskapende og tradisjonell. Noe av suksessen er at Une er trofast mot sin stil, selv om hun også er i stand til å overraske, slik som årets kolleksjon med puter i velour.

Foto: @confettijessheim

Jeg spurte Une hvor hun henter mest inspirasjon til sitt design.

”Jeg digger gamlebyen i Palma med sine små galleriet & resturanter. Får alltid mye inspirasjon der. Er også glad i Thailand med sin buddhistiske tankegang og vakker  natur. Ellers er Italia og Frankrike også fine land som besøkes ofte.  Men ingenting slår sommeren på hytta og Sørlandet,” forteller Une med et stort smil.

Une reiser endel i sin jobb (India, Kina osv )Mye av Mille Moi sine kolleksjoner blir til akkurat der. Kolleksjonen er klassisk med basisfarger i natur, hvit, grå og beige samt gjerne noen kompletterende farger for de forskjellige sesongene. Jentene kaller det for hvilepuls farger.

Hos Mille Moi finner du lekre puter, store linduker, gardiner, dekkebrikker, herlige servise og servietter. Samt et enormt uvalg av lykter, rotting, servietter, fyrstikker og mange andre flotte interiørartikler. Du kan titte nærmere på nettbutikken her. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *