Her er de nye kjøkkentrendene

Reklame i samarbeide med Sigdal Kjøkken.

I forrige uke hadde jeg en hyggelig dag med foto for Sigdal Kjøkken. Vi var i den flotte butikken som ligger på Lørenskog.

Det som er spennende med kjøkkentrendene er at det er et stort mangfold, slik at du skal finne akkurat din stil. Sigdal har 60 års erfaring med kjøkken og fortsatt er det stor aktivitet i fabrikken som ligger i Nedre Eggedal i Sigdal kommune.

Kjøkkenprodusenten ligger helt i tet når det gjelder kontinentale trender og designimpulser og har blitt et symbol på norske håndverkstradisjoner.

Dette er Scala, Sigdals inframekonsept, med dører og skuffer som ligger innrammet i skrogene. Gir innredningen et flott, plassbygd preg.

Generelt kan vi si at kjøkkentrendene går i 3 retninger. Minimalistisk, Klassisk og Herskapelig.  Sigdal har et stort utvalg, og innenfor hver stil kan du skreddersy kjøkkeninnredningen slik at den blir perfekt for ditt behov. Nå kan du kan få ditt kjøkken i hele 16-20 ulike farger! Du kan også spesialbestille et kjøkken i et eget fargevalg. Nå er det mange som velger mørke kjøkken og grønt er en av favorittene.

Kjøkkenet er fortsatt hjertet i huset og mange av oss bruker nok aller mest tid her. Kjøkkenet må derfor ha mange ulike funksjoner. Mange velger en åpen og luftig løsning med kjøkken, stue og spisestue. Da velger man ofte færre overskap slik at kjøkkenet blir mer integrert i resten av rommet.

Sigdal Line. Line er en modell med et stort designregister. Med sine slette MDF-fronter i hele 16 forskjellige malte farger – pluss mulighet for fargetilpasset forkant på skrogene – gir Line deg absolutt alle muligheter. 

De smarte krydderhyllene kan enkelt heises opp og ned! (Se neste bilde.) 

Sigdal Solido. Slette fronter i strukturmelamin med liggende tremønster slår an en frodig og innbydende stemning i rommet. Samtidig får du et lettstelt arbeidskjøkken med god slitestyrke.

Du kan også bestille baderomsinnredning hos Sigdal!

Klassiske Herregaard. Eksklusivt tradisjonskjøkken med herskapelig preg. Klassiske speilfronter med fylling og markerte profilspor som gir dybdevirkning og skyggespill. Klassisk årgangskjøkken med sjel, som lever opp til navnet.

Hos Sigdal kan du også bestille baderomsinnredning og skap til soverom!

Lekkert med badekar på soverommet!

Oppsumert kan vi si at dette er kjøkkentrendene for 2018:

 • Åpent og luftig
 • Mer fargebruk
 • En kombinasjon av synlig treverk og malte flater
 • Ulike farger på overskap og underskap
 • Benkeventilasjon der viften ligger nedfelt i benkeplaten
 • Designvifte som understreker stilen på kjøkkenet
 • Dokkingstasjon innfelt i benkeplaten og pop up stikk kontakter
 • Armatur, vask og knotter som understreker fargene og stilen

Hvis du synes det er vanskelig å velge så husk at du alltid får god hjelp hos Sigdals kjøkkeneksperter. Nytt er nå at du også kan se på tegningen med 3D briller!

PS. Nå har Sigdal vårkampanje!

1 kommentar

 1. wow, så mange lekre kjøkken!!
  Eg har akkurat pussa opp sjølv, det er jo så masse fint ein kan velge!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *