Tips til fest eller konfirmasjonsbord

Reklame

I samarbeid med Table Tales, som tilbyr utleie av det vakreste dekketøy, har jeg hatt gleden av å ta bilder av dette vakre konfirmasjonsbordet, som jeg er overbevist om at de fleste jenter vil like.

Table Tales, tilbyr en svært spennende kolleksjon av dekketøy, med alt fra hånddreid keramikk, krystallglass, gullbestikk til de lekreste vintageglass i ulike farger. I tillegg tilbyr også Table Tales design og styling av festbord.

Margrete i Table Tales ønsket å lage et konfirmasjonsbord til jente hvor uttrykket skulle reflektere ungdom, nysgjerrighet på livet og en liten dose feminin ynde.

Hun har her valgt å dekke på med en sval hvit linduk, med matchende hvite linservietter. Serviset hun har brukt er et keramikkservise fra Mateus i serien Bubles. Bestikket er i kald børstet stål som står fint til det grå serviset. Til drikke har hun dekket på med franske rosa vintageglass datert tilbake til 1920-tallet. Vannglassene er i krystall.

Bordpynten består av en herlig blanding av ulike stilkblomster og grener i små vaser. Er de ikke skjønne?

Til kaffen har hun dekket på med vintageservise med blomstermotiv og gullkant. Kaffekrusene er fra samme serie som middagsserviset og utgjør en fin kontrast til vintageasjettene. De vakre lyslyktene i bakgrunnen skaper en fin og lun stemning selv om vi nå går mot en lysere årstid.

Alt på bildene og annet lekkert til ditt neste festbord kan du leie hos Table Tales.

Table Tales er startet opp av Margrete Leite Andersen. Margrete har mange års efaring som lidenskapelig vintagesamler, skattejeger, bordstylingentusiast og stemningsskaper.  Med seg på laget har hun ulike samarbeidspartnere innen styling og design, blomster, trykksasker.

Table Tales er et resultat av et genuint ønske om å skape den gode stemingen og de gode bordopplevelsene.

Les mer om konseptet her.

Skal du ha guttekonfirmasjon? Da kan du bli inspirert her. 

1 kommentar

  1. Utrolig fin servise! Passer nok også bra til 17. mai brunsj?! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *