Drømmer du om et nytt gulv? Se før og etter bilder!

Reklame

På denne tiden i fjor var vi midt i panleggingen av våre nye gulv. Da vi pusset opp huset lot vi den gule parketten være og malte den hvit. Det var fint en liten stund, helt til det ble store sprekker i gulvet og malingen ble ganske fort slitt.

Her er våre nye gulv!

Slik så det ut før. Legg merke til hvor kaldt det blir med et helt «tett» gulv uten struktur.

ETTER

ETTER

FØR

Vi vurderte flere alternativer når det gjaldt nye gulv. Vi måtte sette oss ned å finne ut hvilke behov som var de aller viktigste for oss. Vi fant ut at vi ville at gulvet skulle vare i mange, mange år. Det skulle være tidløst og det skulle være godt å gå på. Vi bor i et murhus så det var også viktig at gulvet skulle gi en følelse av lunhet og varme. Vi ønsket også et gulv som «tåler en støyt» da vi har hund, og vi ville ikke ha for mye vedlikehold.

Etter nøye vurderinger falt valget på Boen Parkett. Vi likte deres motto: «Vårt mål er å gi deg livslang glede med et vakkert parkettgulv fra BOEN» I tillegg lover Boen 25 års garanti. En annen ting vi måtte ta stilling til var hva slags listverk vi ønsket og vi ble så glade da vi oppdaget at hos Boen kunne vi få samme listverk som gulvet. Det var også viktig for oss at BOEN legger sterk vekt på å beskytte miljøet vårt. Ingen av lakk- eller oljebehandlingene avgir gasser som kan skade mennesker eller miljø.

Vi valgte Andante Live Pure Børstet Hvit Eik 1-Stav. Live Pure er en ultramatt overflatebehandling som får treet i gulvet til å virke ubehandlet både når det gjelder farge, liv og struktur. Overflatebehandlingen Live Pure tar i brukt ny teknologi for å kunne bringe hjemmet nærmere naturen ved å fremheve varmen og den naturlige skjønnheten i ubehandlet treverk.

Live Pure virker som en veldig tynn lakk som beskytter gulvet fra støv, skitt, væske og kjemiske midler. Lakken beskytter ved å trekke inn i treverket. Det er derfor ikke nødvendig med noe særlig vedlikehold. Men skulle uhellet være ute, kommer gulvet med et lite reparasjons kit.

FØR

ETTER

Er det ikke fint med likt gulv og lister?

Nå har vi hatt vårt nye gulv i snart et halvt år og vi er bare så utrolig fornøyde! Jeg har faktisk ikke hatt behov for tøfler engang!

Du kan kjøpe gulvet hos Flisekompaniet. Se utvalget HER. 

Hvilken stil liker du best på ditt gulv? Ta en titt inn til BOEN HER.

HER kan du lese mer om tips og råd dersom du skal legge nye gulv.

LagreLagre

1 kommentar

  1. Så koselig og varm det ser ut nå! Jeg elsker stuen din <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *