Hel ved i interiøret

ANNONSE/

Det materialet vi har innredet mest med i Norge gjennom tidene er heltre. Nå er det viktig for oss å være miljøvennlige og det er derfor ikke noe rart at bruk av tre i interiøret er en stadig økende trend. Tre er både ekslusivt og miljøvennlig og trenger ikke være traust og kjedelig.

Jeg har fått opp øynene for den flotte kolleksj0nen «Diamonds & Pearls» fra Bergene Holm. Panelen kommer ferdig beiset i totalt 5 ulike kombinasjoner med skimmer og metalliske effekter. Med markedets mest omfattende panelbehandling får du en vegg som er helt unik!

Tips: Det kan ogå være fint å bruke den kun på deler av en vegg som en tøff effekt eller f.eks som sengegavel.

Farge: «Midnight Choir.»

Farge: «Luxury Cotton.»

Farge: «Dusty Silver»

Farge: «Dusty Copper.»

Vil du ha en vegg som er mer tradisjonell bør du ta en titt på  “TRE bukkene Bruse” Materialene er spesielt sortert for å få frem det særegne i treets natur. Strukturen i treet hentes frem ved å børste vekk deler av sommerveden før panelene beises. Her er det hentet inspirasjon fra gamle setre og støler.

«Troll hvit» fra Tre Bukkene Bruse.

Er du opptatt av et interiør som ivaretar både estetikk, miljø og holdbarhet, så er det ikke tvil om at å bruke heltre på vegger og i tak, er et riktig valg.

Her kommer litt inspirasjon  fra @bergeneholm på Instagram

@woodlandwhim

@mitthjem

@marit_m_

Du kan lese mer om alle de spennende produktene til Bergene Holm her. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *