3 ting som gjør 17.mai bordet perfekt

Jeg gleder meg alltid til å feire 17.mai. På mange måter er kanskje 17.mai den dagen jeg er mest glad i gjennom hele året. Jeg husker med et smil om munnen de gode barndomsminnene, og fortsatt kan jeg kjenne på forventningene rundt vår unike nasjonaldag.

Når jeg dekker bordet til 17.mai er det alltid 3 ting som må med. Det er båndene i rødt, hvitt og blått, det er porselens serviset jeg begynte å spare på da jeg flyttet hjemmefra og det er krystall glassene.

Som pynt på kuverten har jeg lagt iskjeks med en kirsebærblomst inni. Krystallglassene kjøpte jeg på et antikk marked i St.Maxime og tallerkner fra Rosenthal har jeg hatt i 20 år.

De flotte kakene er fra Annette & Englene som driver Baker Hansen på Majorstukrysset. Dagene før 17.mai er alltid travle og da er det jammen deilig å unne seg litt hjelp og bestille en kake eller to.

Bunaden skal på 17.mai, men det er godt å skifte til et lettere antrekk mot kvelden. Kjolen fra DAY får du hos Lystig på Røa senteret. 

Kort oppsummert. -Så lenge du har et servise som betyr noe for deg, vakre glass, 17.mai flagg og vårblomster fra hagen har du det som trengs for å skape et flott 17.mai bord.

GOD 17.MAI

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *