Interiør til å få hjertebank av

Du vet følelsen når du ser bilder av et interiør du bare eeeeelsker? I siste utgave av Vakre Hjem & Interiør  kan vi se bilder fra det fantastiske hjemmet til interiørdesigner Hanne Poli. Hanne forlot Norge når hun var 18 år.  Etter å ha bodd både i New York, Malaysia og Amsterdam bor hun nå sammen med sin familie i et 250m2 stort hus i landsbyen Trevignano Romano i Italia. Huset var bare et skur når Hanne kjøpte det, uten støm, vann osv. Jeg er stum av beundring over hva Hanne har fått til. Se bare på disse bildene.

Foto: Fabrizio Cicconi/Living Inside.

Her snakker vi drømmehage.. Noe så vakkert!

Jeg elsker mønsteret i putene mot det grå.

Jeg ble så glad da jeg oppdaget at Hanne var på Instagram. Den dyktige interiørdesigneren kan du følge på @hannepoli. Les hele artikkelen om Hanne Poli i Vakre Hjem & Interiør nr.3, 2017.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *