En oase av blomster

Jeg har alltid vært veldig glad i blomster. Spesielt nå i julen er blomstene like viktig for meg som julepynten.

Mine første blomsterminner har jeg fra da jeg var liten på tur med min kjære farfar. Gjennom sin blomsterglede lærte han meg å se de vakre markblomstene langs grøftekanten og ivrig forklarte han navnene på de ulike sortene. Dette er gode minner som har vært viktig for meg å bringe videre til min datter.

Når jeg besøker en blomsterbutikk kjenner jeg lykkefølelse. Noen blomsterbutikker gjør alt for at kundene skal få en helt spesiell opplevelse når de kommer inn døren.  Jeg var nylig på besøk hos Blomsteroasen på Stabekk og denne blomsterbutikken er helt unik. Her kommer noen bilder fra mitt siste besøk.

DSC_9249

Bare det å se utstillingen utendørs er til å bli glad av.

DSC_9260

Blomsteroasen har både blomster og interiørskatter.

DSC_9283DSC_9292DSC_9279DSC_9272DSC_9268DSC_9259DSC_9254

Blomsteroasen er en familiebedrift som ble etablert i 1986. De har 12 dykige utdannede blomsterdekoratører som brenner for faget og lager de vakreste dekorasjoner og buketter.

De siste ukene har jeg holdt en konkurranse sammen med Blomsteroasen der vinneren får et blomstergavekort på kr.1000,- Den heldige vinneren ble Trine Wahl-Westreng fra Oslo. Gratulerer SÅ mye 🎉👏🏻 Det var godt over 1000 personer som deltok i konkurransen. Tusen takk til dere alle!

Anbefaler alle å ta turen innom den vakre butikken og den dyktige, kreative og ikke minste koselige gjengen som jobber der.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *