Dette trodde jeg aldri skulle skje…

For snart 4 år siden startet jeg min Instagramkonto @inspirasjonsguidennnorge I dag fikk jeg vite at den er nominert i INTERIØR kategorien til Vixen Blog Awards. Jeg ble så utrolig glad at jeg nesten bobler over. Det ligger vannvittig mange timer med jobb bak min Instakonto og dette var utrolig moro.

Mine bilder sees i snitt 1 million ganger i løpet av 1 uke og mine følgere er primært norske.

8M1A8706red
Foto: Hilde Brevig
Skjermbilde 2016-12-16 kl. 17.25.43

Dette er hva Vixen skriver om interiør kategorien:

Årets Interiørblogg går til bloggeren med et hjerte for interiør og et øye for detaljer. Bloggeren har full oversikt over mote, trender og tendenser på interiørfronten, og bobler over av inspirasjon, kreativitet og originalitet som skaper engasjement hos leserne. 

Jeg er stolt over å være nominert sammen med mange andre flotte bloggere. Les mer om nominasjonen og stem gjerne på meg her:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *