Med lys i høstmørket

Høsten har satt inn for fullt og det er bare å venne seg til mørke kvelder og mørke morgener.

DSC_7493

Jeg liker ikke mørket og i sommer fikk vi nye utelys med pærer som virkelig lyser opp i høstmørket. Jeg merker stor forskjell mellom disse og de vi hadde tidligere. Med et godt lys utendørs er det hyggelig å titte ut gjennom vinduet. Jeg liker å kunne se omgivelsene utenfor og det gjør jeg nå. Samtidig gir det trygghet.

Når du skal velge utebelysning er det viktig å tenke på tre viktige funksjoner:

De skal sørge for en trygg adkomst rundt huset og til garasjen. Har du det mørkt utendørs øker også sjansen for innbrudd.

De skal sørge for et trivelig utemiljø.

De skal fremheve arkitekturen og kanskje også unike busker og trær.

Jeg hadde en idè om hvilken utebelysning jeg ville ha. Lette en stund både i butikker og på nett, til slutt fant jeg Karlstad 230 Norlys utelampe fra Lightup.no

DSC_7492

Det er hyggelig med en lampe på hver side av garasjeporten i tillegg til inngangspartiet.

DSC_7494

Høststemning utendørs. Vi er klare for Halloween.

DSC_7495

Lightup har masse flott utebelysning.

DSC_7496

Du kan ta en nærmere titt på Karlstad utelampe her.

Er du på jakt etter belysning innendørs eller utendørs har jeg en god nyhet til deg! Lightup gir deg som leser av min blogg 15% på ALT av belysning! Bruk kode lightup15. 

Lightup.no er en ren nettbutikk med belysning og lamper, med fokus på bredt sortiment, god kundeservice og gode priser. Med et sortiment på over 3000 lamper har de et stort utvalg av innebelysning, utebelysning og baderomsbelysning. Her finner du gulvlamper, bordlamper, taklamper, LED-lamper, LED-downlights, og et stort utvalg av utebelysning fra blant annet: Nordesign, Norlys, Konstsmide, Nordlux, Lampekonsulenten og Lumens. 

Jeg er veldig glad i høsten, men jeg synes det er en stor overgang med mørket. Husk refleks og ikke glem at vi stiller klokken en time tilbake natt til søndag. Da blir ihvertfall morgenene litt lysere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *