Tips og ideer til Halloween

Første gang jeg var på en Halloween fest var i 1992 da jeg bodde i USA. Sakte men sikkert har Halloween sneket seg inn i den norske kulturen enten du liker det eller ei. Har du barn er det bare å være med på moroa! Vi er nok mange som planlegger Halloween fest om dagen og jeg tok meg en tur på nettet for å få inspirasjon.

01d156c6a6647ec8dfe6a7bc4664e1f5

Har du sett noe så vakkert? Foto: Pinterest

BORDDEKKING-Klassisk-sort-og-hvitt-får-høststemning

Foto: Nina Broberg for Ikea

Creative-Halloween-Treats

Lag noen skumle kaker med dine små. Oppskriften finner du her.

Skjermbilde 2016-10-24 kl. 20.25.43

Dekorativt og skummelt. Sjekk oppskriften her.

IMG_5397

Vakkert fra French Country Cottage. 

Living de Lux

Flinke Vibeke med Living De Lux lagde dette vakre bordet for et par år siden. Se hvordan hun gjorde det her. 

Halloween-4

Den vakreste Halloween pynten jeg noen gang har sett lagde dyktige Annette & Christian for Vakre Hjem og Interiør i fjor.

Halloween-5

Foto og Styling: Annette & Christian

MG-host-14-012-s

Selv om jeg er veldig glad i høstens farger må jeg innrømme at jeg faller helt for gresskarene og dekorasjonene som er lyse og sarte. Men jeg vet jo at det hadde vært helt feil for lillemor og det er hun som bestemmer når det kommer til Halloween. Derfor blir det nok mer som denne flotte dekorasjonen fra Mestergrønn utenfor og veeeeldig skummelt innendørs. Hvordan du lager Gressskarlykt kan du lese mer om her. 

Knask eller Knep? Det er bare å glede seg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *