Kun 3 måneder til JULAFTEN

Har du begynt å tenke på juleforberedelsene?

Når jeg så de herlige bildene til Florence Design kjente jeg at det begynte å krible litt i magen. Jeg elsker nemlig julen. Hvert år når det er 1 uke igjen til julaften tenker jeg at neste år, DA skal jeg begynne med juleforberedelsene mye tidligere. Noen som kjenner seg igjen? Kanskje jeg greier det i år?

Img2892
Img2833
Vakkert sengetøy i flanell. Du kan se nærmere på det her.
Img2771
Der er koselig å starte julaften med kaffe og noe søtt. Kanskje det er lov å åpne en pakke også?
Img2793
Img2855
Koselig rutete kopp, perfekt til juleteen.
_DSC3716
En liten hyggestund på trappen med klær fra Florence Design.
Img2826
Morgenkåpe, teppe og sengetøy som matcher.
Img3030
Julen handler om å kose seg. Du kan se nærmere på det fine serviset her.
konkurranse2
Julens hyggeligste seng.

Om Florence Design:

Florence Design ble født høsten 2006 på et lite tettsted kalt Sundvollen, som ligger i Hole kommune, kun en times kjøretur fra Oslo. Tre ambisiøse og kreative jenter hadde en idé og designet sin første lille kolleksjon med interiør til hus og hytte og presenterte dette på Norges varemesse «Gave & Interiørmessen» i Lillestrøm høsten 2006.

Den positive responsen fra kundene ga mersmak for jentene, og interiør kolleksjonen økte betydelig de neste sesongene. Våren 2011, presenterte Florence Design også en liten kolleksjon for kvinner. Kolleksjonen ble tatt godt imot, og i dag, fire år senere, har både interiør og kleskolleksjon multiplisert seg!!

Florence Design har i dag forhandlere i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Tyskland.

Foto: Anne Manglerud Styling: Florence Design og Christine F. Interiørdesign

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *