Nytt kjøkken?

Har du planer om å bytte ut kjøkkenet? Tall viser at vi nordmenn ligger på Europatoppen når det gjelder oppussing. Prognoser viser av vi i løpet av dette året kommer vi til å pusse opp for hele 70 milliarder! En stor andel av disse pengene brukes på kjøkken og bad. Teknologien utvikler seg og et kjøkken som i dag er 10 år gammelt er blitt gammeldags.

DSC_5476

Det meste spesielle med kjøkkenet vårt er komfyren fra Falcon. De lages på samme fabrikk som AGA. Kan anbefales! Kjøleskapet er fra Smeg. Det er tøft men ikke veldig praktisk 😉  Jeg er veldig glad for at vi valgte et grått kjøkken. Tror det tar mange år før jeg blir lei den fargen.

DSC_6360

Vårt kjøkken er nå 2 år gammelt. Vi fikk det det spesiallaget av en håndverker i Polen. Deretter ble det importert til Norge. Fargen jeg valgte heter Matrix. Du finner den på fargekartet til Jotun. Jeg valge å ha minimalt med overskap men heller flislegge veggen med klassiske Metro fliser fra Flisekompaniet.

DSC_5475

Vi malte den gamle, gule parketten med hvit gulvmaling. Jeg valgte tilbehør i messing. Er veldig fornøyd med de 3 pendellampene vi har over kjøkkenbenken. De gir et flott lys. Benkplaten er i marmor. Den krever litt vedlikehold men har holdt seg fantastisk bra i 2 år nå.

Lykke til med dine kjøkkenplaner ❤︎

3 kommentarer

  1. Hei, likte kjøkkenet ditt veldig godt! Er det mulig å få vite produsenten?

  2. Hei
    Ditt kjøkken er nydelig! Har planer om å fornye kjøkkenet vårt og skal bestille vifte fra Røroshetta. Liker fargen du har valgt. Har du fargekoden som du har på din vifte?

    Mvh. Belinda Owe Vik

  3. Hej. Smukt køkken. På billedet ser det ud til at underskabe, er grå i den ene side og mørkeblå er det rigtigt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *