Med høstens farger i interiøret

Etter ferien kjente jeg at jeg ville ha en forandring. Jeg ville ha ut sommeren og få inn litt mer høst. Vanligvis bytter jeg om på puter og pledd men nå fikk sofagruppen bytte plass med spisestuen. Dere kjenner kanskje igjen dette bildet? Her har spisestuen stått i 2 år nå.

DSC_5396 2

Teppet fra Lama ble flyttet fra kjøkkenet til sofagruppen. Elsker mønsteret og fargene i det. Det har inspirert til fargevalget denne høsten. Jeg blir bare mer og mer glad i blått. Vurderer å male veggene i første etage med en ny blåfarge. Det er så lekkert og gir en lun og sofistikert atmosfære.

DSC_5418

Jeg liker de duse nyansene i petroleum, brent rødt og blått.

Skjermbilde 2016-09-07 kl. 20.15.25

Da jeg så dette vakre bildet fra Marthe Marie Forsberg ble jeg enda mer sikker på at det må bli noe mer blått her hjemme.

Skjermbilde 2016-09-07 kl. 20.20.50

Lekkert med blått, grått og beige. Bildet fra standen til Mille Moi på Oslo Design Fair.

DSC_5421

Det nye Fikentreet står så fint på bordet. Er spent på om jeg klarer å stelle det riktig. Det går visstnok i dvale mot høsten. Da skal det settes mørkt, men allikevel vannes med jevne mellomrom? Noen som har noen erfaring med Fiken trær?

DSC_5425

Jeg liker en liten touch av 50-tallet hvor man alltid hadde et såkalt barbord. Tøft ikke sant?

DSC_5427

Stolene i velour er fra Home & Cottage. De er utrolig gode å sitte i og jeg elsker fasongen.

DSC_5431

Det gamle sorte skapet kjøpte jeg på Finn. Rett og slett et kupp!

DSC_5440

Jeg er veldig glad i småbord. Dette er fra Anouska. Lyslykt og krukke fra Cozy Room. Hortensiaen tar igjen fargene på teppet og putene.

Skjermbilde 2016-09-07 kl. 20.21.42

Jeg så mye av den herlige rosabrente fargen på høstens interiørmesse på Lillestrøm. Dette fra standen til L Agentur. Veggen er malt med Pure & Original Fresco. Farge Old Rose.

Akkurat som naturen forandrer seg ute må jeg forandre litt på interiøret inne. Tenk så deilig at vi har årstider!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *