Sensommer i hagen

Det er rart med årstider. I går hadde vi en herlig sommerdag her i Oslo men i løpet av et par uker er sommeren definitivt over. Det har vært en hektisk start etter ferien. Det var derfor deilig å bare slappe av i hagen og i drivhuset i går.

DSC_5652

Vi har tenkt å bruke drivhuset utover høsten og vinteren. Gleder meg til å style det for høst. Teppet på bildet er fra Viga Drueplanten kjøpte jeg hos Mestergrønn på fredag. Håper den klarer seg fint i drivhuset gjennom vinteren.

DSC_5654
Drivhuset vi valgte er fra Til Boligen. Fliser fra Flisekompaniet.

Det er så lunt og godt å sitte inne i drivhuset og se ut mot epletreet og hagen.

DSC_5656
Blomsterkrukker og skjelldekor fra Cozy Room.

Den gamle sengen kjøpte jeg for nesten 10 år siden. Den er perfekt i drivhuset.

DSC_5657IMG_5611

Kveldssolen sender sine varmende stråler inn over hagen. Tenk at om et par uker er det høst. Fortsatt står sommerblomstene så fint, men om litt må jeg plante om.

MG-høst-2015-01_s-530x803

Etter inspirasjon fra Mestergrønn vil jeg satse på grågrønne toner som Calocephalos, sølvkrans, muhelenbechia og hvit lyng. Er det ikke lekket? Du kan lese mer om disse plantene og hvordan du planter de her. Men jeg VIL vente litt, det er jo fortsatt august i noen få dager til…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *