Drømmen om en brudekjole og lure tips fra selveste Cecilie Melli ❤︎

Fra den gangen jeg giftet meg har jeg hatt en drøm om Cecilie Melli sine fantastiske brudekjoler. Det ble ingen Melli kjole den gang, men drømmen har aldri helt sluppet taket. Tidligere i våres var jeg så heldig å bli kjent med Cecilie og jeg fortalte henne om min store drøm. Det ble starten på et utrolig hyggelig samarbeide og for 2 uker siden kunne jeg pynte meg med min helt egen Cecilie Melli selskapskjole, skreddersydd til meg. ❤︎ En drøm var blitt til virkelighet! (Følte meg nesten litt sånn som Askepott når jeg tok den på.)

DSC_3241DSC_3238

Flotte Cecilie Melli er en av Norges mest kjente designere av selskaps- og brudekjoler. Her er hun i sving med symaskinen sin. Du kan lese mer om Cecilie her. Cecilie er som jeg har nevnt tidligere en stor inspirasjonskilde for meg. Jeg er stum av beundring over hennes fantastiske arbeide.

DSC_3239

Det er en opplevelse å besøke det flotte studioet til Cecilie. Der henger de vakre kjolene på rekke og rad.

DSC_3240

Cecilie er helt rå på detaljer. Bare se på dette vakre beltet med perler.

IMG_9719

Det store utvalget av vakre smykker passer både til bruden og gjestene. Selvsagt er de designet av dyktige Cecilie.

IMG_9709IMG_9718IMG_9959

Etter å ha sett denne fantastiske kjolen fant jeg ut at det var en sånn jeg ville ha. Cecilie tok mål og jeg fikk velge blant ulike florlette stoffer. Min favoritt ble en nydelig lys gråfarge. Etter noen uker var jeg tilbake for å prøve kjolen. Kjente jeg ble helt rørt når jeg fikk den på meg. Den var så flott og det at den var sydd til meg gjorde det hele så spesielt. De siste justeringer ble gjort og etter noen få dager kunne jeg hente min drømmekjole.

På fotokurs hos min gode venninne Hilde som bor på Skillebekk måtte kjolen tas på. Høyt der oppe på takterassen i stålende sol med utsikt over Oslofjorden tok Hilde dette bildene. Helt ulikt andre bilder jeg har av meg selv og med verdens flotteste kjole.

13282782_10154149477027037_171053679_o

Foto: Hilde Brevig. Ikke helt passende med gips på hånden kanskje, men det er en annen historie 😉

IMG_1320

Den dagen vi skulle i bryllup ble det et deilig sommervær. Brudeparet strålte av lykke og vi opplevde et nydelig bryllup fylt av kjærlight og glede. Jeg må innrømme at jeg var litt ekstra forsiktig og passet godt på det tynne kjolestoffet. (Jeg var med andre ord ikke den som rocket mest på dansegulvet den kvelden.)

IMG_1325

Jeg valgte å ha håret i en romantisk flette.

IMG_1348

Cecilie får lov til, som Norges eneste designer å bestille blonder fra Solstiss Lace. En liten fransk familiebedrift som blant annet leverte blondene til brudekjolen til Grace Kelly og Kate Middleton. Kjolen min har disse blondene på armen og i utringingen.

Her er noen gode tips dersom du ønsker å bestille brudekjole fra Cecilie Melli:

❤︎Ta en tur i butikken i Nedre Slottsgate 15. Cecilie er ofte innom butikken selv. Her finner du en rekke selskapskjoler og smykker. De som jobber i butikken kan også forklare deg litt om utvalget av brudekjoler.

❤︎Skal du titte på brudekjoler kan du bestille time til showrommet/systuen i Øvre Slottsgate 7. Tlf: 45480626

❤︎I disse dager jobber Cecilie med sin brudekjolekolleksjon for 2017. Den er klar fra september/oktober. Det kan være lurt å bestille prøvetime allerede da. Kjolene koster fra kr.8000,- for de aller enkleste. Brudekjolene koster fra kr.20.000,- og oppover.

❤︎Når du har bestemt deg for din drømmekjole tas det mål og kjolen sys spesielt til deg. Kjolen tilpasses med dine spesielle ønsker for detaljer. Når du skal på din første prøvetime, er det lurt om du har med deg skoene du skal bruke til kjolen.

Enten du skal gifte deg eller ønsker deg en ny selskapskjole til en spesiell anledning, anbefaler jeg deg på det varmeste å ta kontakt med Cecilie og hennes dyktige stab.

Min drømmekjole henger nå til pynt på soverommet. Lurer på når jeg får brukt den neste gang?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *