Timeout i de vakreste omgivelser

Mens du leser dette har jeg tatt en liten timeout. Denne langhelgen er vi nemlig i Palma. Jeg har ikke besøkt byen før, men har hørt så mye positivt om Palma.

Adobe Photoshop PDFPurobeach-Palma-BeachClub-Palma31Puro-Hotel-Palma-Hotel-en-Palma-entrada-3-682x10241-682x1024Puro-Hotel-Palma-Hotel-en-Palma-Patio-1-1024x6821-1024x682Puro-Hotel-Palma-Hotel-en-Palma-Patio-2-1024x683Puro-Hotel-Palma-Hotel-en-Palma-Bar-1-1024x683Adobe Photoshop PDF

Vi skal bo på Puro Hotel. Spent på å se dette vakre stedet i virkeligheten.

Nå har jeg drevet mitt eget firma siden 1.september og det er en fantastisk reise. Møter så mange hyggelige samarbeidspartnere og får gjort så mange morsomme jobber. Det har vært utrolig mye jobbing den siste tiden, så nå skal det bli godt med en aldri så liten timeout her på Puro Hotel og Puro Beach. Tror nok vi skal klare det helt greit her. Koselig om du vil følge med på turen på instagram @inspirasjonsguidennorge og snap: mariannehkinder.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *