Lag pizza på en helt ny måte!

Jeg har lenge ønsket meg en pizzaovn til å ha på uteplassen. Vår nye pizzaovn ble innviet på onsdag og det tok nøyaktig 2 minutter å steke pizzaen på steinplaten når ovnen var blitt varm. Utrolig hyggelig for store og små og du får verdens beste pizza.

Woodfood er en ny type vedovn som kombinerer tradisjonell matlaging med nye trender. Ovnen varmes raskt opp, er enkel i bruk og tilbyr et fantastisk resultat og mye matglede. Den plasseres utendørs på terrassen eller i hagen, og blir ett naturlig midtpunkt ved grillparty og sommerfestene, men også når du vil ha noe ekstra i hverdagen. Ovnen kan benyttes til alle typer av matlaging og fordelene er mange. Kjøtt og fisk får en bedre smak fra vedens sødme, brød og bakverk blir saftigere, grønnsakene sprøere, pizza og pai får en fantastisk god smak. Dessuten er det raskt og tilberede maten, takket være ovnens effektive varme og kapasitet.

DSC_2584

Med nye potter og blomster fra Mestergrønn og verdens beste Pizza fra vår egen vedovn fikk vi en deilig forsmak på sommeren.

DSC_2534sorthvittDSC_2541DSC_2546DSC_2557sorthvitt

Her er oppskrift på Pizza Valentino, 4 stk

50 gr gjær
2 ts sukker
1 ts havsalt
0,5 dl olivenolje
3 dl lunkent vann
7 dl hvetemel

Bland gjær, sukker, salt, olje og lunkent vann (37 grader) i en bolle. Tilsett hvetemel i mindre porsjoner og rør godt sammen til en fast og elastisk deig. Spar litt av melet til selve utbakingen. La deigen heve under et håndkle i ca 25 minutter. Del deigen opp i fire like deler og bak den ut på et egnet underlag som er påført hvetemel. Anbefalt fyll kan være pizzasaus, mozzarella ost, sjampignon, løk, grønn og rød paprika, parmaskinke og ruccola. Stek to pizza om gangen i ca 2-3 minutter direkte på steinen i din Woodfood.

Nå gir jeg deg som min leser mulighet til å vinne en vedfyrt pizzaovn verdi kr.20.000,- Model Piccoli inkl.utstyr. Du kan delta ved å legge igjen en kommentar her, på Facebook eller på Instagram

I Norge selges Pizzaovnen hos Modenafliser. Les mer om pizzaovnen her.

Trekning 19.mai. Lykke til!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *