Kjøkkenet vårt før og etter!

Har du planer om å pusse opp kjøkkenet? Da kan du kanskje få litt inspirasjon her. For å få drømmekjøkkenet vårt måtte vi rive en bærevegg og flytte kjøkkenet fra 1. til 2. etage. Kjøkkenet er spraylakkert i fargen Matrix fra Jotun Lady. Ettersom vi valgte en åpen kjøkkenløsning ønsket jeg ikke noe særlig med overskap. Jeg valgte å flislegge hele veggen med Meterofliser fra Flisekompaniet. Kjøkkenet er spesialbestilt og satt opp av vår dyktige håndverker. Til benkplate valgte jeg marmor. Med rett behandling har den holdt seg helt fint.

DSC_7973DSC_7976 2

Jeg er stor fan av SMEG kjøleskap. Må innrømme at  det ikke er det mest praktiske men utrolig tøft er det ihvertfall. Komfyren er fra Falcon. Kjøkkenviften er fra Røros hetta. Vi beholdt det lille vinduet da vi på venstre side har et stort vindu og en glassdør ut til verandaen. Bordet er fra Ikea. Stolene er Eames fra Vitra.

28_2035093853_xl

FØR: De tidligere eierne hadde kontorplass der kjøkkenet vårt nå er.

28_725237877_xl

FØR: Det blå kjøkkenet var nede i underetagen.

DSC_7961

Den grå veggen har vi malt i fargen «Elephant Skin» fra Pure & Original. Tidligere var dette en hel vegg med dør. (Se bildet nedenfor.)

28_1299008768_xl

FØR: Veggen med dør var en bærevegg. Vi måtte derfor legge en stålbjelke i taket og bestemte oss for å legge et helt nytt tak. Da fikk vi også hevet det ca.10cm. Legg merke til trappen. Vi har lukket trinnene og malt den. Gulvene har vi malt i 3stjerners gulvmaling.

Plassen til høyre har fått vindu i stedet for en dør. Der har jeg nå min kontorplass.

Lyst til å se flere før og etter bilder?

* Innlegget er IKKE sponset. 

3 kommentarer

  1. Nydelig! Hadde dere laminat eller parkett på gulvet?

  2. You can definitely see your enthusiasm within the work you write.
    The arena hopes for more passionate writers such as
    you who aren’t afraid to say how they believe. Always follow
    your heart.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *