Finn ditt favorittsmykke!

Lise Camilla Øhrling er damen bak Farmhousedesign. Smykkene har på kort tid blitt svært populære og dukker stadig opp på kjendiser både i Norge og i våre naboland. Det siste året har Lise også laget en kolleksjon med ekslusive klær, sko og bagger. Denne uken tok jeg turen til Lises koselige butikk, Love Frogner for å få en sniktitt på vårens kolleksjon og fotografere mine favoritter. 

DSC_0007

Ny modell i signatur dobbeltkjede serien. 18K gullbelagt rustfritt stål med zirconer.

DSC_9989

Bestselgeren fra i fjor har fått kilehel som er behagelig for foten. Wedges i matt gull med stener.

DSC_9993

Vakker blondekjole og Boho Chic kimono. Superfin til slitte jeans og denne jutebagen med bomullsbroderi, skinnrem og tassel.

DSC_9999

Boho Chic kimono i vakre farger med jute shoper/beach bag. Matchende clutch med lenke.

IMG_5935redDSC_0008

Hummingbird kjole i 100% silke. Feminin og snill mot figuren.

IMG_5942 kopiIMG_5956

Eye candy!

Skjermbilde 2016-01-21 kl. 20.59.53

Lise jobbet med grafisk design og billedkunst, men i juni 2012 bestemte hun seg for å starte med smykkekunst.  Smykkestudioet ligger på et småbruk utenfor Lillehammer. I en vestvendt åsside med skog på alle kanter og utsikt mot fjellheimen, har Lise funnet sin oase for nye idéer. Norsk natur er min største inspirasjonskilde – krydret med så vel kolonistil som orientalske innslag.  Smykkene er i all vesentlighet håndlaget. Materialene er 14-18 K gullbelagt messing, 925 sølv eller Rhodium, og stenene er Swarowskikrystaller, glass og stener som Ametyst, Zircon, Månesten og lignende. Når du handler smykker av Lise kan du ha god samvittighet da 5 prosent av overskuddet doneres til PAWS (Paros Animal Welfare Society). Lise har et stort hjerte for dyr, og vil gjerne bidra til et bedre liv for dem.

NÅ KAN DU VINNE DITT FAVORITT SMYKKE FRA FARMHOUSEDESIGN! Verdi kr.2000,- Legg igjen en hilsen her, på Facebook eller på @inspirasjonsguidennorge. Del gjerne med dine venner! 🙂

Trekning 1.februar. Lykke til!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *