Velkommen 2016

Godt nytt år kjære følgere!

Årets aller første dag nærmer seg slutten og snart er det tilbake til hverdagen. Vi tilbringer alltid romjul og nyttårsaften i vår leilighet på Norefjell. Her har vi vårt lille pusterom der hele familien virkelig får ladet batteriene. 

IMG_5340red

Kelimputene fra Marrakech passer godt på fjellet og i denne kosekroken er det deilig å slappe av.

IMG_5341red

Utsikten fra stuen med skiløypene rett bak trærne.

IMG_5563red

Jeg må alltid tenne lykter på verandaen.

IMG_5343red

Theodor, vår lille sjarmør på 3 måneder elsker snø. Godt han liker å dusje.

IMG_5573red

Leiligheten har soverom med badekar. I dag har vi vært på skitur og dette er det perfekte «afterski» stedet.

IMG_5544red

restaurant

I fellesområdene i hotellet ligger denne koselige restaurant. Quality Spa & Resort Norefjell er innredet av interiørarkitekt Vigdis Apeland Bergh. Gina Rose har stått for den grafiske delen. Sammen har de gjort en fantastisk jobb! Jeg var så heldig å få jobbe med disse dyktige damene når hotellet skulle åpne i 2009. Jeg jobbet som salgs og markedsjef og opplevde en utrolig spennende tid da hotellet med 1900 senger skulle planlegges og bygges.

IMG_5552red

norefjell_12

Perfekt med nyttårsaften på en torsdag. Deilig med 3 fridager før det er tilbake til hverdagen. Gleder meg til å ta fatt på 2016 og ser frem til mange spennende nye prosjekter som jeg vil dele med deg. Tusen takk for at du følger meg her på bloggen, på Facebook eller på @inspirasjonsguidennorge.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *