10 gode grunner for at du bør reise til Marrakech

Har du drømt om å reise til Marrakech? Da bare MÅ du reise dit! Her finner du 1001 natt på sitt aller beste! Unngå de varmeste sommermånedene men reis gjerne tidlig vår eller høst/vinter. 

DSC_5798

1.SHOPPING -Det er ikke vanskelig å finne noe å handle i souquene som bugner av krydder, skinnvarer, lamper, tepper, klær, keramikk, smykker osv. Virkelig et eldorado for oss som er shoppingglade.

DSC_5756

2.FARGENE -Jeg anbefaler å bo i en Riad i gamlebyen. Gatene er helt nøytrale da Marrakech er muslimsk men innenfor de vakre dørene åpenbarer det seg ofte et fyrverkeri av de vakreste mønstre og farger.

DSC_5786

3.SERVICEN -Vi opplevde stor gjestfrihet. Skal du bo i en Riad kan du be om å bli hentet på flyplassen. De fleste Riadene er små med 6-10 rom så gjestene blir tatt godt vare på! Fersk myntete og små deilige kaker ved ankomst oppe på takterrassen er vanlig. Vi bodde på BE Marrakech. Stedet eies av et ungt par og det er IKKE dyrt å bo her. Anbefales!

DSC_5764

4.KONTRASTENE -Så ulikt det vi er vant til fra Norge. Det er som å være i et eventyr!

DSC_5840

5.TEPPENE -Jeg bare elsker de gamle Beni Ourain teppene som er håndvevde av berberne. 

DSC_5833

6.STEMNINGEN -Bare MÅ oppleves! 

DSC_5871

7.KONTRASTENE -Som du kunne lese om i forrige blogginnlegg bodde vi siste natten på fantastiske Fellah Resort. 

DSC_6073

Den utrolig tøffe resepsjonen på Fellah.

DSC_5868

8.RESTAURANTENE – Her opplevde vi alt fra magedans og chill musikk på taket inne i byen til rå betong og sinnsyk design på Fellah. Igjen, store kontrakter som på hver sin måte gav minner for livet.

Le Jardin

Le Jardin, en superhyggelig restaurant i gamlebyen.

El Fenn

9.ARKITEKTUREN -Inngangen til El Fenn  Et fantastisk hotell vi besøkte i gamlebyen hvor vi spiste lunsj.

10.DIREKTE FLY -Du kan fly direkte med Norwegian til Marrakech! Det er ikke så langt og det er kun 30 min fra flyplassen og inn til byen. Vil du lese mer om Marrakech og denne turen? Da kan du klikke deg inn her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *