Dette hotellet bare MÅ du oppleve!

For noen uker siden var vi en jentegjeng som dro på en fantastisk jentetur til Marrakech. Turen ble organisert av svenske Annakarin fra Sidsid som bor der sammen med familien sin. Annakarin Sjöberg har tidligere bodd i London og jobbet som stylist både for Madonna og Kate Moss. Nå driver hun sitt eget firma med Marokanske Interiørskatter. De første 2 nettene bodde vi i gamlebyen i Marrakech i en fantastisk Riad. Det kan du lese mer om her. Den siste natten bodde vi på fantastiske Fellah hotel. Stedet som bare MÅ oppleves! 

DSC_5923

Fellah hotell ligger ca en halvtimes kjøretur fra Marrakech sentrum og enda nærmere flyplassen. 

Dette er hva hotellet selv skriver på sine hjemmesider.  –Authentic. Luxurious. Cool. FELLAH is a vibrant hotel just outside of Marrakech. Impeccable service, noteworthy dining and sumptuous amenities team up with yoga classes, a tree house and our small working farm where guests can actually gather eggs, groom a donkey or milk a goat. Our eco-friendly, artistic and Hammam-style guest experiences will transport you to another place. Yet we remain firmly connected by our sense of place as each guest’s check-in contributes a portion to Dar al-Ma’mûn, an UNESCO recognized art center and library that provides cultural education and activities for our local village. In fact, many of our Fellah associates are also village residents. We’re driven by a passion to share our rich Moroccan heritage through our contemporary vision of the future.

DSC_6058 DSC_6052DSC_6017DSC_6011DSC_5884

De tøffe hotellrommene, leilighetene og suitene lå i separate hus. Fellah driver økologisk med dyrehold og store grønnsakshager. 

Jeg har så mange flotte bilder å vise dere, at det kommer en del 2. Om du har lyst til å reise til Marrakech organiserer Annakarin de mest fantastiske turer dit. Neste tur går nærmere jul. Høres det fristende ut med juleshopping i Marrakech? Norwegian har direkte fly! Følg med for nærmere info.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *