Tips til festbordet

Mai er festmåned nr.1. Tror vi alle kjenner på den deilige kriblingen i kroppen, vi våkner opp fra vinterdvale og er mer sosiale. I mai måned begynner alle sommerfestene, bryllupene og konfirmasjonene og for oss som elsker å dekke bord er det alltid en borddekking som skal planlegges.

Design av Lars Wallin. Illustrasjoner av Anna Handell.

Jeg liker at festbordet gjenspeiler den som skal feires. Det er deilig å se at fargene kommer tilbake, og at stilen er mer pompøs enn tidligere. Da jeg så #Royal Garden ble jeg rett og slett glad. Grønnfargen er vakker, og i kombinasjon med sommerfugler, blomster og tallerknene i sølv passer det perfekt til et sommerbord. Jeg ser for meg følelsen av å rusle i en vakker, blomstrende slottshage. Det er nettopp den følelsen, Lars Wallin, nordens ledende Couturedesigner og Firkløveren har skapt med «Royal Garden.» På det perlemorskimrende porselenet #Royal Dream har han designet virvlende silkebånd i sølv.

I og med at serviset er «så mye» i seg selv valgte jeg en forholdsvis enkel borddekking. Her får virkelig serviset komme til sin rett. De vakre glassene og bestikket er også fra Firkløveren.

Det er utrolig lekkert å legge menyen på kuverten. De flotte menykortene er designet av Elm Design.

Ganske så gjennomført med invitasjon, meny og små kort i vakker design. På de små kortene kan gjestene skrive ned sine gode råd til konfirmanten.

Ønsker du at bordet skal bugne over av sommer, kan du pynte med blomster i deilige farger.

Se så fint det er å knyte silkebånd rundt serviettene og pynte med en grønn blomst. Her er det brukt silkebånd i to farger og bredder.

Du kan lese mer om det vakre serviset til Firkløveren her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *