Så tenner vi et lys for glede

Vi er kommet til 1.søndag i advent og juleforberedelsene er godt i gang i de mange hjem.

DSC_8789
Årets adventsstake står i drivhuset. Gleder meg til å vise dere flere bilder derfra. Må bare bli helt ferdig der inne først.

Vi har en hyggelig tradisjon i vår familie som vi har hatt siden jeg var ett år gammel. Vi møtes alltid 1.søndag i advent. Vi spiser lunsj sammen og tenner det 1. adventslyset. Barna i familien får alltid adventskalenderen sin og vi voksne deler ut skrapelodd til hverandre. Julens første bakst blir testet ut og vi deler gjerne noen julegaveønsker. Tradisjonen ble startet av min kjære farmor, som var like glad i julen som det jeg er. Hun gikk fra oss for noen år siden nå, men vi tenker alltid ekstra mye på henne denne dagen. Hun var en flott farmor og oldemor.

DSC_8763

Etter vår koselige sammenkomst i dag skulle Mathea synge på Universitetsplassen sammen med koret sitt. Dette er en tradisjon vi har hatt i Oslo i nesten 100 år. Julegranen er hogget i Oslomarka og arrangementet er i regi av Frelsesarmeen. Gjett om vi var stolte foreldre som sto der blant mange tusen mennesker å hørte på det flinke koret.

Universitetsplassen
Herlig stemning på Universitetsplassen i dag.

Det er viktig med tradisjoner og vår familietradisjon vet jeg at Mathea vil ta med seg videre i livet. For som vi sang rundt juletreet i dag, «tider skal komme, tider skal henrulle, slekt skal følge slekters gang» ❤︎

Håper du som leser dette også har hatt en 1.søndag i advent med ettertanke og GLEDE.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *