Copenhagen here I come

Om et par dager reiser jeg til København. Gleder meg stort til juleshopping i den koselige byen. Forrige gang jeg besøkte København bodde vi på SP34. Det er et utrolig kult hotell og jeg gleder meg til å besøke det igjen. Jeg har kun 1 dag til shopping og restaurantbesøk, blir derfor kjempeglad for gode tips! Jeg lagde en shoppingguide til København da jeg var der sist. Den kan du lese her. En av de butikkene jeg gleder meg mest til å besøke er fantastiske Tage Andersen sin blomsterbutikk, som sender blomster med fly til kjendisene i Hollywood. Her er bilder fra mitt forrige København besøk.

DSC_7412DSC_7415DSC_7416DSC_7418DSC_7469DSC_7429DSC_7502

Jeg reiser på onsdag. Følg meg på @inspirasjonsguidennorge på Instagram og Instagram stories. Der legger jeg naturligvis ut bilder fra turen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *