Vinn et SPA opphold på norges første SPA hotell

En sommerdag i 2003 åpnet norges aller første SPA hotell, Holmsbu Hotel & SPA. Ett år i forveien hadde jeg stått i strandkanten å sett på tomten der hotellet skulle bygges. Få i Norge anta noe som helst om SPA på den tiden og jobben min skulle være å gjøre et nytt SPA hotell kjent. Møblene, innredningen og tekstilene du ser på disse bildene er det samme som for 13 år siden da hotellet åpnet. Det må vel være et perfekt eksempel på at en klassisk stil med kvalitet og godt vedlikehold lønner seg. Her gjorde interiørarkitekt Hanne Hovland en fantastisk jobb!

utsikt-villa220-1Overnatting13

Som Salg & Markedssjef satt jeg i ledergruppen på hotellet og fikk være med på mange spennende avgjørelser om hvordan hotellet og konseptet skulle formes. Vi var et flott team som jobbet døgnet rundt for at «en fantasiverden av velvære,» som ble vår visjon, skulle stemme den dagen hotellrommene, sjøbodene og villaene fyltes opp med gjester.

lobby

For noen år tilbake ble det gjort en oppgradering med nye farger, møbler og tekstiler i SPA avdelingen og i hotellets lobby område. Dette arbeidet var det jeg som gjorde. Det er en stund siden nå og jeg vet at hotellet har planer om en ny oppgradering om ikke så lenge.

Hotellet_hele_terrasse_2

Få hoteller i Norge kan skryte av samme beliggenhet som Holmsbu Spa. Ikke rart man blir glad i et slikt sted.

Villa-Holmsbu-Spa

Opp gjennom årene er det mange som har hatt gleden av å bo på Holmsbu SPA. Her har det vært frierier, bryllup, vennegjenger, konferansegjester og maaange kjærestepar.

spaHolmsbulyset1low29_LR_Horisont

Alle foto i dette innlegget er tatt av: Annette & Christian  

VINN ET SPA OPPHOLD VERDI KR.5760,-

Nå har du mulighet til å vinne SPA pakken «VÅRPUSS» på Holmsbu Hotel & SPA fra 29.april til 1.mai. Pakken inkluderer følgende:

Overnatting fredag til søndag i hotell, sjøbod eller villa for 2 personer.
Frokost, 3-retters middag fredag og lørdag med premiedryss.
2 glass musserende vin. Treningstimer, profesjonell make-up, goodiebags til alle.
Inngang Holmsbu Spa og treningsstudio. Myk badekåpe og tøfler til låns.
Fri parkering.

For å delta må du skrive JA i kommentarfeltet. Konkurransen foregår samtidig på Facebook og på Instagram Delta gjerne der også for større vinnersjanse.

Trekning 1.april.

Du kan lese mer om «VÅRPUSS» her.

L Y K K E  T I L

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *