Her finner jeg roen

Det å starte opp for seg selv 100% har vært krevende med ekstremt mye jobbing. Det siste halve året har vært utrolig hektisk, samtidig utrolig morsomt og givende. Jeg jobber jo tross alt med mine lidenskaper. Det er deilig å vite at YES, jeg tok det rette valget og det er deilig å vite at dagene er fylt opp med @inspirasjonsguidennorge, foto, styling, rådgivning i sosiale medier, Instakurs, blogging og mitt agentur Cozy Room.

Skjermbilde 2016-02-25 kl. 23.09.18DSC_2285DSC_3184norefjell3DSC_3213DSC_3222DSC_3389DSC_3496DSC_3211Skjermbilde 2016-02-25 kl. 23.09.37

Jeg liker å stå på og når jeg i tillegg ikke helt klarer å si NEI er det ikke så enkelt å finne tid til avslapning. Jeg kjenner jeg blir skremt når jeg leser om så mange som «møter veggen.» Derfor er det «balsam for sjelen» for meg å være i leiligheten vår her på Norefjell. I dag gikk jeg en lang skitur med datteren min Mathea, vi spilte spill og spiste pølser til middag.  (Enkelt og greit.) Det ble også tid til et lite photoshoot med påskeblomster i vintersolen. Nå sitter jeg å skriver mens vinden uler utenfor veggene. Theodor, hunden vår koser seg foran peisen og jeg gleder meg til en ny dag med ski på bena og til at mannen min Pål kommer oppover så hele familen blir samlet i helgen. Ønsker deg en hyggelig helg, og DU, ikke glem å slappe av da 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *