Ganske utrolig at dette er samme rommet, ikke sant?

Da vi kjøpte huset vårt lå kjøkkenet og spisestuen i 1.etage. Dette var veldig upraktisk, derfor flyttet vi kjøkkenet opp i 2.etage. Det kan du lese mer om HER. I 1.etage lagde vi en stue/Tv rom. Som du kan se av før bildet var det lavere under taket og taket hadde gulnet panel. Det første vi gjorde i dette rommet var å rive det gamle taket og legge gipsplater slik at taket ble helt slett.

DSC_7971 kopi28_1703075004_xlDSC_7968

Vi lagde en kosekrok ved peisen. Peisen og veggene er malt i Pure & Original Paint farge: Evening Shadow. Trappen til venstre i bildet malte vi hvit med sorte rekkverk. Den gule parketten ble malt hvit med tre stjerners gulvmaling.

28_1262019649_xl

Her ser du hvordan det så ut før. Ganske utrolig at dette er samme rommet, ikke sant?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *