Dronningene av GLAM

Gjennom 5 år har jeg fulgt de dyktige søstrene Gro Elin Svartdal og Hege Stokken som etablerte Senze of Joy i 2005. Jentene startet med innredning og Senze of Joy ble raskt lagt merke til pga sin unike samling av paljettputer. Man kan vel på en måte si at de innførte GLAM begrepet her i Norge. Putene ses stadig på Instagram og det er gøy å tenke på at de er like populære i dag, 5 år etter at jeg lagde det første blogginnlegg fra showrommet. Se stilen som er like kul i dag her.

Skjermbilde 2016-02-04 kl. 17.42.45getimage.ashxgetimage2.ashxgetimage3.ashxgetimage4.ashxSkjermbilde 2016-02-04 kl. 17.41.43

Gro Elin og Hege hadde ambisjoner for selskapet og i 2013 fikk de selskap av en ny partner. Gry Bergstrøm har mange års erfaring fra tekstilindustrien, og som søstrene, en særegen interesse innen interiør og mote. Sammen eier og administrerer de selskapet og designer produkter med tanken om at «Dette er gjort for å gi deg Senze of Joy».

Kolleksjonene er små og eksklusive og passer for dem som ønsker en individuell stil. Klærne er like fine både til hverdags og fest da de kan rockes opp eller tones ned. Jentene er også opptatt av at interiøret skal gjenspeile en personlig stil og designer eksklusive puter, pledd og tepper som bare blir bedre med tiden. «Vi blir aldri lei av dyreprint og finner inspirasjon fra det afrikanske dyrelivet. De naturlige jordfargene vil alltid være grunnfarger du finner hos Senze of Joy

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *