En hyggelig overraskelse i hagen

Været har vært fantastisk den siste tiden. Selv om temperaturen sakte men sikkert går nedover er det helt nydelig å være utendørs. Familien min vet at når jeg styler til et fotooppdrag, så kan det ta laaaang tid og lyset har alt å si. Da er mor i sin egen boble. 😉 I forrige uke skulle jeg style og ta bilder for Sognehome og Howard Kjokken. Da jeg var ferdig tenkte jeg at filler`n, dette ble da veldig idyllisk. Jeg inviterte derfor familien med på picknic og alle fikk en hyggelig overraskelse i en travel hverdag. Kan virkelig anbefales!

1234567

Når solen har gått ned og tussmørket kommer snikende forandrer fargene seg totalt. Det ble nesten litt trolsk stemning, og vi begynte å glede oss til Halloween.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *