Bli med på Instagramkurs

Instagram og sosiale medier er utrolig moro. Man ser raskt resultater om man jobber målrettet og legger ned nok med tid. Jeg har lært meg hvordan jeg jobber strukturert, kreativt og resultatorientert med IG i over 10 år. For det er så uendelig mye mer enn å poste et bilde… Jeg får stadig spørsmål rundt Instagram og sosiale medier, derfor holder jeg Instagram/Inspirasjons kurs.

Bli med på et helt unikt Instagramkurs onsdag 13.mars 2024

Har du lyst til å lære mer om Instagram, få fototips og lære hvordan du skal lage proffe Reels? Da er dette kurset for deg!

Du vil få en omvisning i det unike huset til Hanne og Per. Hanne er interiørdesigner, og driver et arkitekt- og designerfirma sammen med mannen, Per. Sammen bygger de og innreder hus for både seg selv og klienter.

Hanne vil gi deg sine 5 beste tips til farger og innredning på en spennende omvisning gjennom huset. Selvsagt er det lov å ta bilder.

Marianne vil gi deg sine 10 beste Instagramtips.

Vi serverer den vakreste lunsjen som er meget fotovennlig

Kurset er eksklusivt da det kun er noen få plasser.

Kurset varer fra kl 10:00-15.00.

Pris kr.4200,- pr. person inkludert mineralvann kaffe og deilig lunsj.

Adresse: Dr. Natvigs vei 8, 1397 Nesøya.

Alle kursene oppdateres med nyheter for hver gang! 

Min instagramkonto @mariannehagakinder_ har over 165.000 følgere. Jeg har ca 1 million treff på min instagramkonto i løpet av en måned og 90% av mine følgere er norske. Tidligere har jeg blant annet bygget opp instagramkontoen til Home and Cottage med nærmere 100.000 følgere.

Kursene avholdes i det vakre huset til Hanne og Per, @Gustaviandesign på Nesøya. 

Foto: Hanne Hagen, Gustavian

Her er noen hyggelige tilbakemeldinger fra mine kursdeltakere:

Tusen takk for et flott kurs. Du er utrolig inspirerende, flott og ditt engasjemang var så smittende. Jeg sitter igjen med så mange tanker og ideer. Gleder meg til å planlegge min IG konto. Håper vi sees igjen!

Mona, Dekorist AS.

Jeg ble tipset om et Instagram kurs hos Marianne av noen jeg kjenner. Etter å ha gått gjennom mange Instagram/Facebook og sosiale medier kurs var jeg virkelig på jakt etter et kurs som enkelt kunne lære meg hvordan dette fungerte. Hvordan jeg kunne bruke det i hverdagen for mitt firma og hvorfor man bruker det. Jeg må si at dette er det beste kurset jeg har vært på. Etter noen timer falt alt på plass og jeg var klar til å bruke Instagram. Noen uker etter kurset hadde jeg firedoblet antall følgere og over 85% av de fra Norge, hvor jeg har mine kunder. Nå som jeg har lært hvordan jeg skal bruke Instagram, hygger jeg meg både med å lage en fin side og å kommunisere med følgerne mine. Dette er et kurs jeg absolutt kan anbefale.

Hege, Den Sunne Snute. 

Ønsker du kurs for flere ansatte i din bedrift kan jeg holde et kurs hos dere. Pris FRA kr.15.000,- Har du spørsmål eller vil melde deg på? Send meg en mail på mariannehagakinder@gmail.com

Velkommen på kurs!

3 kommentarer

 1. Jeanett Alice Fjeldstad

  Hei,

  Ang Instagram kurs:
  Mine kontoer:
  1. J&J (jerry_og_jeanett),
  2. Sjaentis.

  Mitt navn er Jeanett Alice Fjeldstad. Kanskje du kjenner meg fra Sommerhytta på TV2. Jeg og min kjære var med. Vi vant ikke, men har så mye mer vi vil vise. Jeg trenger tips, råd, kunnskap og ikke minst en mentor.
  Kan det være deg tro? Håper det.
  Jeg elsker interiør og hjem. Nesten følt
  meg som litt crazy hele livet, da dette er i hodet 24/7. Dette må ut men på en riktig måte.
  Håper jeg hører fra deg.

  Hilsen Jeanett Alice Fjeldstad
  Tlf: 920 95 421

 2. Gleder meg til kurset 11.11

 3. Hei, kan en som privatperson melde seg på på neste kurs ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *