Påskekos hos Inspirasjonshuset

Påsken står for døren og her kommer noen hyggelige påsketips til deg.

Podcasten INSPIRASJONSHUSET ble lansert for 2 måneder siden. I skrivende stund har min kjære podcast makker Tove Taalesen og jeg allerede rukket å lage 9.episoder. ??Du finner oss på Spotify.

I episode 8 og 9 gir vi deg masse koselig påskestoff. Du får blant annet tips til påskens beste filmer, serier og bøker. Her må jeg trekke frem Tove sin utrolig spennende krimbok «Dronningen» Har du ikke lest den, så MÅ du gjøre det denne påsken. Jeg kan love deg at du ikke klarer å legge den fra deg. Du finner den i alle landets bokhandlere.

I episode 9. snakker vi om våre påsketradisjoner, vi titter på 5 ulike instagramkontoer med masse fin påskeinspirasjon og jeg forteller om noe av det jeg synes er aller morsomst i påsken. Nemlig å lage en hyggelig påskerebus for hele familien. Rebusen ender med at alle etter å ha vært gjennom en aktivitetsløype får hvert sitt påskeegg.

 1. Lag et påskebrev med bilde av påskeharen på forsiden og alle postene man skal utføre, samt skattekartet inni. For å få påskeegget må alle oppgaver løses og skattekartet fører til eggene. Viktig å gjemme eggene godt.
 2. På kartet ser man hvor oppgavene skal løses. Her er det bare å kle på seg å gå ut. Jeg har på forhånd sett frem utstyr som trengs på hver post.
 3. Den første oppgaven består alltid av en rebus der store og små får passelige spørsmål så alle kan svare. Den er plassert på uteplassen med litt godt i glasset og noe søtt å putte i munnen.
 4. Deretter har jeg 3-4 morsomme oppgaver. (Her må man bare bruke det man har tilgjengelig og tilpasse det litt etter antall personer og været. Men disse tre pleier alltid å være en suksess:
 5. EGGEKAST. Alle står i en ring og skal kaste et egg som ikke er kokt seg imellom. Alltid like morsomt når egget knuser. (Ha gjerne med flere egg.)
 6.  KONGLER I BØTTE. La hver deltaker se hvem som treffer flest kongler i bøtta.
 7. POTETLØP. Her tar man rundetiden på hvem som klarer å løpe raskest med en potet (eller noe annet morsomt) på skjeen. Den som løper raskest har vunnet.
 8. På siste post må man følge skattekartet for å finne de gjemte eggene.

Dette er så utrolig enkelt å gjennomføre, men det er alltid en like stor suksess for både store og små. Det er så gøy å leke litt sammen!

For best mulig lyd, sitter vi på det hyggelige soverommet til Tove å lager podcast.

Under hver podcast innspilling blir jeg bortskjemt med deilig servering av Tove. Dette var en helt utrolig deilig delfia kake med lys sjokolade og påskemarsipan. Oppskriften finner du her.

Podcasten INSPIRASJONSHUSET finner du på Spotify og der du hører på Podcast.

Om INSPIRASJONSHUSET:

INSPIRASJONSHUSET er en livsstilspodcast for alle som elsker interiør, reise og kongestoff. Vi inviterer lytterne inn i en frodig og feminin verden, og byr på inspirasjon, trender og nyttige tips.Med navnet INSPIRASJONSHUSET ønsker vi å inspirere deg, og HUS forener oss. HUS assosieres med hjem, hytte, bolig, hotell&overnatting, men også kongehuset med sine eiendommer og slott.Hos oss får du de siste trendene innen interiør, reise og mat, og ukens oppdatering på hva som foregår blant kongehusene i Europa.

Vi deler gjerne tips for hvordan lykkes i sosiale medier, og snakker om hvordan du kan lykkes i det sosiale livet, både med og uten koronarestriksjoner.Dere inviteres inn i det gryende vennskapet mellom oss to, og vi lover å dele åpent og ærlig med dere. Vi vil gjerne ha spørsmål og tilbakemeldinger, så send gjerne til @inspirasjonguidennorge og @tovetaalesen

1 kommentar

 1. Astrid Kopstad

  Hei. Finner ikke ostekakeoppskriften i hageliv nr 5 fra Sveits Ikke på din blogg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *