Lag en dekorativ bildevegg

Reklame. I samarbeide med Desenio.

Lag din egen bildevegg som gjenspeiler din stil.

Når det kommer til plakater og kunst på veggen er dette ofte noe vi synes er litt vanskelig. Motivene du velger skal både gjenskape din personlighet og for meg er det viktig at de passer inn i hjemmet mitt.

Denne uken har jeg gjort et morsomt samarbeide med Desenio. Gjett om jeg koste meg med å finne de motivene som føltes rett for meg.

Det som er gøy med Desenio er at plakatene enkelt kan skiftes og de kan brukes for å understreke stilen du ønsker i hjemmet ditt. Utvalget er enormt og jeg likte godt å få inspirasjon fra de ulike bildeveggene som ligger inne på siden til Desenio.

Jeg koste meg og brukte lang tid på å finne de rette plakatene og hvilke rammer jeg skulle velge. Hos Desenio har du mange valg, noe som gjør at nettopp DIN bildevegg blir unik.

For å finne ut motiv, størrelser, rammer, bilder og passepartout brukte jeg Desenio sitt nye verktøy. Dette kan du enkelt bruke for å finne motiver og rammer som passer sammen.

Jeg ønsket en litt mer Skandinavisk stil her hjemme og derfor ble jeg kjempe fornøyd med denne nye bildeveggen. Mannen min og jeg målte nøyaktig opp for å finne ut hvor spikerhullene skulle stå og vi brukte vater for at de skulle henge rett.

Her ser du bildene litt bedre slik jeg satte de opp i planleggingen.

Koden «Marianne30» gir 30% rabatt på postere hos Desenio mellom 2.-4.februar. (Koden gjelder ikke rammer eller handpicked-/Collaboration posters/Personlige posters.

Ta en titt inn til Desenio for masse fin inspirasjon!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *