Disse lampene må du bare se!

Reklame

Jeg har fått mine egne lamper hos Hadeland Glassverk Lights!

Det har vært en utrolig spennende prosess å samarbeide med Hadeland Glassverk Lights. Her kan du lese blogginnlegget som nettopp er publisert hos Hadeland.

BLI MED INN TIL MARIANNE HAGA KINDER!

Vi dro hjem til Marianne som står bak Instagramkontoen Inspirasjonsguidennorge
 

Egendesignet lampe

Denne uken ble vi invitert til Marianne Haga Kinder, grunnlegger av Instagramkontoren Inspirasjonsguidennorge og en av skaperne bak Gullfjæren, for å fotografere den fantastiske selvkomponerte krystallkulelampen hennes. Fargepaletten på kulene hun har valgt gjenspeiler de øvrige fargene i hjemmet, noe som gjør at lampen passer perfekt inn hos henne.

Krystallkule-opphenget Marianne har komponert består av fem kuler i fargene røykgrå, kakao og blågrønn, samt mønstrene Stor Stjerne, Kryss og Glatt. Hun har messingoppheng og en svart rund fritthengende baldakin med diameter 34 cm.

Nå kan du kjøpe Marianne og Renate sine lamper i nettbutikken eller designe din helt egen lampe.

Da designsjef ved Hadeland Glassverk, Maud Gj. Bugge, designet Krystallkule-serien i 2014, var ønsket at kunden selv skulle kunne skape en unik og spesialtilpasset lampe til eget hjem. Derfor kan du nå velge mellom ni ulike mønstre, farger og tre ulike størrelser i Krystallkule-serien.

Krystallkulene munnblåses og diamantslipes for hånd på Hadeland Glassverk. Alle mønstrene som slipes for hånd krever presisjon, en stødig hånd og øye for detaljer. For å sikre at mønsteret blir presist bruker sliperne pappmaler for å tegne opp hvor de skal slipe, likevel krever mange av mønstrene frihåndssliping. Fordelen med å kjøpe håndlagde produkter er at ingen produkter blir helt like, og kan variere i farge og mønster.

Les hele artikkelen hos Hadeland Lights her. 

Klikk deg inn i nettbutikken her. 

1 kommentar

  1. Stilige lamper.. gøy med noe som er litt anderledes

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *