Gullfjæren Interiør Awards 2020

Gullfjæren er årets interiørevent der vi kårer og hedrer Norges viktigste Influencere innen interiør på Instagram. Dette er ikke bare en prisutdeling, det er også et spennende og innholdsrikt event for alle med interesse og lidenskap for interiør.

Prisene
Det deles ut priser i 13 utvalgte kategorier. Flere kjente ansikt i bransjen vil dele ut prisene til vinnerne som er valgt ut av en fagjury.

Gullfjæren Jury 2020

Halvor Bakke er fortsatt vår flotte Juryformann

Kriss Daatland, Redaktør Bonytt

Camilla Berntsen, Gründer og eier Milla Boutique

Ingunn Leifsdatter Vestergaard, Vinner av «Årets Gullfjær 2019»

Annette Nordstrøm, Stylist & fotograf

Ann Helen Lund, Mint Agency

Det er en stor ære for oss å jobbe sammen med denne fine gjengen!

Samarbeidspartnere
Utvalgte samarbeidspartnere vil vise frem nyheter og inspirasjon på stands. Det vil være spennende konkurranser, inspirerende foredrag, workshops og mye mer.

Tid og sted
Arrangementet avholdes lørdag 21. mars 2020, på et av Norges flotteste femstjerners hoteller – Continental hotel i hjertet av Oslo.

Deltakere
Ca 130 av Norges største og beste interiør-profiler på Instagram vil delta på arrangementet. Til sammen vil deltakerne ha mer enn 3 millioner følgere.

Arrangørene
Gullfjæren arrangeres av Marianne Haga Kinder og Franciska Munck-Johansen. Begge startet som noen av de første i Norge med interiørblogging for mer enn 10 år siden. Både Franciska og Marianne er utvalgte interiørbloggere hos United Influencers og de har begge en viktig posisjon i bransjen.

Du kan se video fra fjorårets arrangementer her.

Billettene til årets arrangement legges ut den 26.januar kl.12. Link vil bli lagt ut på våre instagramkontoer. Her lønner det seg å være raskt ute, da billettene selges raskt ut.

@gullfjaeren.no

@franciskasvakreverden

@inspirasjonsguidennorge

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *