Håndverkstradisjon gjennom 250 år

Inneholder reklame

Da jeg oppdaget de vakre krystall kulene fra Hadeland Lights var det «kjærlighet ved første blikk.» Når jeg senere ble invitert til å besøke Hadeland Glassverk for å få være med på produksjonen, var jeg ikke vond å be.

Jeg fikk se og lære hvordan håndverkstradisjon gjennom 250 år fortsatt praktiseres. Det var så spennende å følge prosessen fra glasset ble blåst til det ble slipt. Jeg fikk også lov til å slipe en krystall kule selv.

Rett før jul kom lampene opp på kjøkkenet her hjemme og jeg er så stolt. ?✨Det er noe helt eget med produkter som har sin egen historie!

Lampene kommer i 4 forskjellige mønstre og i en rekke ulike farger og størrelser.

Krystallkule er en unik lampe fra Hadeland Lights. Med sitt store fargespekter og varierte utvalg av dekor, vil den lett kunne tilpasses ethvert interiør. Lampen er designet av designsjef ved Hadeland Glassverk, Maud Gj. Bugge, og er munnblåst og håndslipt etter over 250 år gamle teknikker i Glasshytta på Jevnaker.

Krystallkulene finnes i fire ulike mønstre og tilbys i et stort utvalg farger – lampene kan kombineres sammen i klynger, eller monteres hver for seg. Lampene lages på bestilling og munnblåses og håndslipes på Hadeland.

Når du bestiller lampe hos Hadeland Lights, kan du selv være med i Glasshytta og se din egen lampe blåses! Hadeland Glassverk har lange tradisjoner med å produsere lamper, blant annet til hoteller, rådhus og Storting.

Bli med meg å se hele den spennende prosessen på min You Tube kanal. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *