Komfyrer med Wow Faktor!

Inneholder reklame.

Da vi pusset opp huset vårt for 5 år siden bestemte vi oss for å flytte kjøkkenet fra 1. til 2.etage. Vi rev en vegg og det nye kjøkkenet ble integrert med stue og spisestue. Derfor var jeg fast bestemt da vi skulle velge komfyr, den måtte skille seg ut og fremstå som en «juvel» i rommet.

Vår Falcon komfyr fremstår som et smykke i rommet.
Vi valgte Classic 90, matt sort med detaljer i gull.

Ved en tilfeldighet oppdaget jeg Falcon i en kjøkkenbutikk og jeg kan vel si at det ble forelskelse ved første blikk.  I en verden hvor hvitevarene blir stadig likere, skiller Falcons unike design seg ut. En Falcon er ikke bare en komfyr. Den er et unikt og varig møbel.

Jeg valgte Falcon Classic 90 i matt sort med detaljer i gull. Den passet perfekt inn på kjøkkenet vårt og jeg har bare blitt mer og mer glad i den gjennom årene. Nå er det jo en gang sånn at det ikke bare er designen som teller, komfyren må også fungere optimalt, og det gjør den virkelig.

Med en Falcon er det ekstra morsomt å lage mat.
Vi har hatt ovnen vår i 5 år og jeg blir bare mer og mer glad i den.

Falcon Classic 90 er unik i sitt slag.

Falcon var den første produsenten som kunne tilby to ovner, inklusive en høy elektrisk varmluftsovn, en romslig hovedovn med varmluft og en separat grill i smidig 90cm-utførelse. Classic 90 er derfor veldig tilpasningsdyktig, samtidig som den deler mange egenskaper med en stor Falcon som Classic 110.

Det unike med Falcon er at det fortsatt ligger håndverk bak hver eneste frittstående komfyr.

Ett eksempel er at en rekke detaljer på komfyrene fortsatt lakkeres for hånd, slik at du aldri vil finne to Falcon-komfyrer som er helt identiske.

Hos Falcon står selvsagt matgleden i fokus. For at alle komfyrene skal leve opp til den kvalitet og ytelse Falcon representerer, blir derfor hver eneste komfyr gjenstand for en rekke praktiske tester før de klargjøres for salg.

Den unike historien.

Allerede i 1829 produserte Falcon verdens første komfyr. Komfyren ble kalt “The Kitchener” og revolusjonerte matlagingen i så stor grad at den dominerte markedet i nesten 100 år. The Kitchener ble raskt førstevalget i kongelige palasser og adelige herregårder rundt om i europa, og gjorde så sitt inntog som statussymbol hos den bemidlede del av befolkningen. I dag lever The Kitchener videre gjennom merkenavnet Falcon, og er nå markedsledere innen frittstående komfyrer i Europa.

Med mange ulike modeller og fargealternativer er det lett å finne sin drømmekomfyr, uansett hvilken stil du har på kjøkkenet.

Falcon har mange ulike modeller og fargealternativer. Du vil derfor finne en Falcon som passer ditt kjøkken uansett stil.

Vurderer du en ny komfyr vil jeg virkelig anbefale deg å ta en nærmere titt på Falcon!

For nærmere informasjon:

www.falconnorge.no

@falconnorge

1 kommentar

  1. Kjøkkenplanleggeren

    Mange komfyrer lager en del viftestøy etter matlaging – hvordan er det med falconen din?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *