Høstnytt hos Heffermehl

Inneholder reklame

Det er alltid like spennende å besøke det flotte showroommet til Hanne og Sigurd Heffermehl i Kirkeveien. Hanne gjør om på showrommet til hver sesong og her tar hun imot besøk fra fjern og nær som kommer på innkjøp. I det flotte townhuset et steinkast fra Frognerparken er det viet en hel etage til showroom for Artwood og Englesson. Det første rommet består av 2 stuer og en spisestue. Her er det møbler og interiør fra Artwood. Alle sofaene kommer i en rekke valgfrie trekk og Hanne er helt rå på å fange nye trender. Det er alltid like spennende å se hvilke farger hun trekker frem.

Nyheter fra Artwood

Nyheter fra Artwood.

Nyheter fra Artwood.

Nyheter fra Artwood.

Nyheter fra Artwood.

Nyheter fra Artwood.

Nyheter fra Artwood.

Nyheter fra Artwood.

Nyheter fra Artwood.

Nyheter fra Artwood.

Nyheter fra Artwood.

Nyheter fra Artwood.

Nyheter fra Artwood.

Nyheter fra Artwood.

Nyheter fra Artwood.

I den andre delen av showroomet er det innredet med soverom, kontor og stue. Her er nyhetene fra Englesson. Når jeg kommer inn i rommet har jeg ikke lyst til å gå ut igjen. Det er bare så lekkert!

Nyheter fra Englesson.

Nyheter fra Englesson.

Nyheter fra Englesson.

Nyheter fra Englesson.

Sengene fra Englesson har Flexible Comfort Zones, et system som gir deg den unike muligheten til selv å bygge om din seng akkurat som du vil slik at den passer perfekt til din kropp og søvnkomfort. Du kan selv velge trekk til rammemadrass og sengegavl. 

Nyheter fra Englesson. (Lampe og speil fra Artwood.)

Nyheter fra Englesson.

Nyheter fra Englesson.

Hanne har vært agent for både Englesson og Artwood i 12 år og begge er to veldig bra leverandører som Hanne er stolt av å jobbe med. Dette er solide firmaer som har holdt på i over 50 år. Artwood har en litt mer rustikk stil, mens Englesson er mer elegant. De utfyller hverandre veldig godt og har produkter som er lette å kombinere med hverandre. De fleste av forhandlerne til Heffermehl fører begge leverandørene.

Følg gjerne Heffermehl på Instagram for daglig inspirasjon. @hheffermehl

– Photo by me –

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *