Grønne detaljer på Frogner

Hanne Heffermehl er virkelig en dame med sans for detaljer. Hanne står bak det norske agenturet for Artwood 1969 og Englesson Furniture. Bedriften ble startet for mange år siden av Hannes far, Sigurd Heffermehl. Familien har i en årrekke vært med å prege interiør og møbeltrendene her i Norge.

For hver sesong gjør Hanne om på det flotte showrommet som ligger i familiens townhus på Frogner. Vegger males og møbler trekkes om. (For det er akkurat det som gjør møblene fra Englesson Furniture helt unike. Hvert møbel kan «skreddersys» etter kundens ønsker og behov.)

Det er alltid like spennende å besøke Hanne når en ny kolleksjon skal presenteres. Denne gang har Hanne valgt grønne møbler med tilbehør i mørkt treverk og grønne planter i en av de vakre stuene. Jeg bare elsket det!

I stue 2 har Hanne valgt natur og blått som tema. Møbler og interiør fra Artwood. Er det ikke lekkert? Artwood
har et stort utvalg av både møbler og interiør for innendørs og utendørs bruk.

I det klassiske soverommet har Hanne valgt stoffer i blåtoner. Sengegavl fra Artwood 1969 og seng fra Englesson Furniture.
Sengen er ikke bare flotte å se på, den gir også en fantastisk komfort som gjør at du våkner uthvilt hver morgen!

Alle foto i denne artikkelen by me.

PS. Akkurat nå kan du vinne både en grønn sofa og grønne stoler fra Englesson Furniture hos henholdsvis Vakre Hjem & Interiør og Interiørmagasinet. Ta en titt inn på deres Instagramkontoer.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *