Farger og trender på baderommet

Annonse

Lurer du på hvilke farger og trender du skal gå for på baderommet ditt i 2019? Da bør du lese denne artikkelen med produkter og tips fra Flisekompaniet.

At baderommet vårt er komfortabelt og gir en god atmosfære er svært viktig.

Badet er det rommet hvor vi senker skuldrene og finner ro. Vi tilbringer mye tid på baderommet, så det at vi trives i dette rommet har mye å si på tilværelsen i hjemmet.

Dette lekre badet tilhører @jeanettesandvik

MARMOR

Vi liker gjerne at stilen på badet er nokså nøytral, men nå gjerne med litt mørkere farger enn tidligere. Marmoren er kommet for å bli og finnes i mange spennende nyanser. Marmoren trenger ikke å være ekte for å gi et eksklusivt og flott preg. De vanligste fargene er nøytrale og dempende som grønn, varm brun og grå. Dette er tidløse farger.

Her er noen forslag på utvalg av marmor:

Botticino

Ulfven

Tonalite

Det sikreste og mest holdbare valget når det kommer til våtsoner, er flis. Det har det alltid vært, og det vil det alltid være. Det er likevel mange som velger å male deler av badet for å få inn litt flere farger til rommet. Et annet alternativ er å mikse flis i ulike størrelser og med ulik struktur og overflater. Det gir et spennende preg som utgjør en stor forskjell om man har øyet for detaljer og innredning.

Foto: Flisekompaniet

Ta en titt på disse tøffe flisene:

Lea Dreaming

Azulev Concrete

Ergon Architect

Ergon Trend

Foto: Marianne Haga Kinder

Dersom du velger å gå for trygge, nøytrale farger og rette linjer kan du ”spice” og piffe opp rommet med tilbehør som badematter, håndklær og såpebeholdere i ulike farger. Dette er tilbehør som lett kan byttes ut dersom du går lei. Det er utrolig hvor lite som skal til før badet føles som nytt.

Bli inspirert her!

Baderomsmappe

Håndklær

Baderomssett

Dekorartikler

Såpedispenser

Visste du at Flisekomapniet nå hjelper deg med å designe ditt eget bad? Les mer om Tegneprogrammet her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *