Gullfjæren 2019! For en dag!

For en dag og for en kveld!
Gullfjæren er så mye mer enn en prisutdeling! Det er en hyllest til en helt spesiell del av Instagram. Den delen som heier på hverandre og løfter hverandre opp og den delen som virkelig ønsker å spre noe godt med det de gjør.
Franciska og jeg har startet Gullfjæren fordi vi har ønsket å ta vare på akkurat dette. Vi har ønsket å lage en mulighet til å møtes, til å bli inspirert og til å hylle alle de som bruker timevis på å ta fine bilder, på å inspirere oss og på å skrive positive og hyggelige kommentarer.
Det er virkelig sykt mye jobb som ligger bak, men når vi ser den mottakelsen arrangementet får og all den hjertevarme som deles den dagen, så er det verdt det.
Klikk her for å se alle de flotte vinnerne.

Dyktige Margrete fra Table Tales, som leier ut vakkert vintageservise til selskaper, hadde dekket et helt fantastisk fint bord for oss.

På bordet ser du servise fra Wik & Walsøe, glass fra Hadeland Glassverk, bestikk fra Hardangerbestikk og blomster fra Floriss Paleet. Foto: @byphiamarie.

Norsk Mose & Design hjalp oss til å lage de flotte utstillingene med mose. Mosen er behandlet slik at den ikke falmer og slik at det ikke er noen dyr i den. De lager de flotteste tingene med mose. På bildet ser dere også puter og puff fra Jakobsdals, lyslykter fra Tenderflame og kunst fra Galleri Ramfjord.

Tepper fra Inhouse, Puter og pledd fra Artwood, Nattbord fra Englesson, Marmorbrett fra Flisekompaniet og kort fra Anna Bülow.
Scenen er stylet av Tone Kroken. Møbler fra Artwood.
Helene Bøksle sang så utrolig vakkert for oss.
Og fantastisk dyktige Juli Bergan skapte masse stemning med saxofonen sin.
Tusen takk til alle de flotte sponsorene våre:
 
 
Anna har også designet de eksklusive vinnerplakatene. (Foto: Ingunn Leifsdatter Vestergaard.)
              

Hotel Continental var en flott ramme om arrangementet.

Men det aller beste med hele arrangementet var selvfølgelig de flotte deltakerne våre, som var i skikkelig humør. Instagramprofiler fra hele landet, små og store var samlet og gjorde sitt til at dette ble en dag vi sent vil glemme. Se bilder av alle deltakerne her.

Av og til møter man et menneske som man kan skape noe helt spesielt med. Jeg hadde ikke klart å gjøre dette med andre enn Franciska. Hun er virkelig helt fantastisk. Dette er mye mer enn et samarbeid, det er et sterkt vennskap og ikke minst et sterkt ønske om å gjøre en forskjell.

Det er helt umulig å være noe annet enn ydmyk, glad og ikke minst takknemlig etter en slik dag! TUSEN hjertelig takk!

De vakre Bubbly kjolene er fra Confetti bird.

Cecilie Melli sto for de vakre smykkene. (Foto Cecilie Melli).

Dyktige Vibeke S. Myren med Posterhouse.no har tatt alle bilder (unntatt der det står noe annet under bildet). Klikk HER for å se mange flere bilder.

Tusen takk til våre flotte jurymedlemmer:

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *